Siden lørdag har Team Rynkeby's nordjyske hold med seks Nibe-ryttere gennemført to etaper, og kører nu i det nordlige Tyskland.

Team Rynkeby har nu gennemført etape 1 til Kolding og ramte søndag Büdelsdorf i Nordtyskland på etape 2.  Pt. er holdet kørende på etape 3, og de to første etaper er gået flyvende. Man kan næsten fristes til at sige udelukkende medvind og sol i håret. Dette har dog også resulteret i en del røde arme, og »pandaøjne«, som det så yndigt hedder, når en cykelrytter er brun i ansigtet og hvid, hvor brillerne har siddet.

Vores Nibe-ryttere er alle ved godt mod og har en fantastisk tur. Når Team Rynkeby Nordjylland kører på vejen er det 48-mand store hold delt i tre grupper, kaldet Hold 1, Hold 2 og Hold 3. Peter Henriksen fra Farstrup er kaptajn for hold 3. På dette hold finder man også Marianne Staun Nørgaard, Troels Severinsen og Lars Emborg. Ifølge citat fra Troels, er holdet »Det bedste hold«, om den vurdering er objektiv lader vi ligge.

En gennemgående glæde på holdet er depoterne, som afholdes for hver 50 cyklede kilometer. Her står holdets uvurderlige servicehold klar med forplejning og service til de sultne cykelryttere. Lige netop her er det også værd at nævne, at en del servicefolk også har været fra Nibe og omegn i årenes løb. Her kan blandet andet nævnes Connie og Kim Rask.

Holdets rute fra Kolding til Büdelsdorf vest for Kiel.

Det sociale er en vigtig ting på Team Rynkeby og ikke mindst det at have det sjovt. Her kan nævnes, at der hver aften er fællessang og hygge, hvor der bliver delt ”snore” ud. En grøn og en rød snor. Den grønne snor går til en rytter, som har gjort en særlig indsats for holdet i dagens løb, eller som har præsteret ud over det forventede. Den røde snor går – med et smil – til en rytter, som har dummet sig eller været lidt for kæk i dagens løb. Det er kaptajnerne for holdene, som står for denne uddeling, så dem er det en god idé at holde sig gode venner med.

Den overordnede kaptajn for Team Rynkeby Nordjylland er gennem hele turen ansvarlig for holdets kørsel, ve og vel og den måde, som holdet gebærder sig på i trafikken. Det er en stor opgave, og holdets kaptajn er i år Simon Bak Mortensen fra Stae ved Hals. 

Team Rynkeby Nordjylland har haft gode forhold at cykle under på de første etaper.