Team Rynkeby Nordjylland og Nibe-rytterne har en forrygende tur, som tidligere fortalt her i spalterne.

Siden sidste update har de kørt på tværs i Nordtyskland og har krydset op til Sjælland, og undervejs var Storestrømsbroen en stor oplevelse for mange af rytterne. I København var destinationen ”Frankrig” – eller nærmere bestemt den Franske Ambassade i København. Det var en benovet flok, som blev budt velkommen og beværtet på fineste vis af konsul og stab.

Rytterne fortæller, at vejret er fantastisk til den gode side, og at der kæmpes en del med varme og væskeintag. Humøret er dog i top, og holdet har til årets tur indstuderet en dans, som fremvises i både cykelshorts, lycra og med større eller mindre succes.

Turen gennem København førte også via Amalienborg.,

Det skal væren en sjov tur, men alvoren er altid med, når Team Rynkeby husker på formålet. Marianne Staun Nørgaard beretter således fra turen, at en familie til et kræftramt barn, hvor rytter er med på turen mødte op og fortalte om deres forløb og om, hvor glade de var for at Team Rynkeby samler ind til Børnecancerfonden. Deres barn stod desværre ikke til at redde, men netop derfor er taknemmeligheden endnu større. Den oplevelse rørte mange af rytterne.

Tilbage af turen er nu at krydse fra Sjælland op til Aarhus via Sjællands Odde og fredag er der afslutningstur til Aalborg.

Ruten fra Nord tyskland til København.