Den kommende weekend er der et stort, nationalt BMX stævne, som foregår over flere weekender i Danmark, hvor kørerne indtjener point til et samlet resultat for alle afdelinger.

Denne weekend kommer der mange af den kommende elite og eliten, da det er samme bane der skal køres DM for eliten, de bruger dette løb som træning til dette DM som afholdes Onsdagen efter, fortæller Allan Simonsen, Sønderholm, hvis søn, Rasmus Riise stiller op.

Rasmus Riise startede på denne bane 2014 efter at have set »Drengerøv« på DR1 i TV og fandt denne sport meget interessant.

Gennem årene har han cyklet på mange forskellige bmx baner rundt i DK, deltaget i alle løb der har kunne opdrives i Danmark, og en gang imellem været uden for DK og deltaget i Store Internationale stævner.

2022 er året hvor han satser på den store scene, han kører alle Europa Cups der bla. køres i Italien, Belgien, Holland og Tyskland, der kører han i klassen 15/16 år, hvor hans mål er at komme med i finalerne, han er selv 15 år i dag, der stiller de minimum 100 kørere til start, hvor han er godt  med i feltet, er kommet i finalen en gang, og det lærer han i den grad af.

Han skal køre EM i Dessel, Belgien inden sommerferien samt VM i Nantes sidst på sommerferien.

Her i weekenden rykker han et par årgange op, for der kommer det til at gå stærkt på bmx banen, han vil gerne have stor modstand og det får han, når han stiller op i klassen Junior men.

Tom-Jones-2
Tom-Jones-3
Tom-Jones-4
Tom-Jones