Alle Nibe Boldklubs hold spiller lørdag på hjemmebane.

Der er lagt op til adskillige spændende kampe – heraf en række kampe, hvor det handler om top-placeringer og dermed måske også oprykning.

Nibe Avis nævner her nogle få af de hold, der kan blive genstand for en hård kamp, idet de i dag lørdag møder deres direkte modstandere i kampen om topplacering og dermed en mulig oprykning:

U16 drenge - Liga 2
Holdet, der har klaret sig fremragende i forårets sæson, spiller mod deres direkte modstander fra Hornbæk (ved Randers, red.).
Begge hold har samme point tal, og der er kun få kampe tilbage i turneringen. Dermed vil en sejr til ét af holdene næsten med garanti være lig med oprykning.
Kampen mod Hornbæk spilles kl. 13.00 på Nibe Stadions bane 1.

Herrer serie 5,1
Holdet ligger for øjeblikket på en 3. plads, men er blandt de absolutte tophold, som stadig har en chance for oprykning.
Dagens kamp står mod Sørup IF, der ligger på andenpladsen i serie-5 tabellen, som toppes af Vegger.
Nibe møder i sæsonens allersidste kamp næste weekend netop Vegger, og det vil sikkert være dér, kampen om oprykning bliver afgjort.
Kampen mod Sørup IF spilles på Nibe Stadion kl. 13.30 på Nibe Stadions bane 8.

Kvinder serie 1
Holdet sikrede sig allerede i sidste weekend oprykning til Jyllandsserien, så dagens kamp er egentlig uden betydning.
Men de slagkraftige Nibe-piger vil sikkert gerne vise det lokale publikum, hvad der har bragt dem til serie-1 toppen og dermed kommende hold i Jyllandsserien.
Dagens kamp mod Als, der ligger på tabellens 3.-plads, spilles på Nibe Stadions kunstgræsbane kl. 14.30

Herrer serie 2
Trods ind imellem svingende resultater, ligger Nibe Boldklubs bedste herrehold fortsat til en mulig oprykning til Serie 1.
Dagens kamp står mod Valsgaard, ser ligger nr. 3 i tabellen, med samme point tal som Nibe Boldklub og St. Restrup IF.
Og med begge hold chance for oprykning, vil kampen formentlig blive en glohed affære, idet en evt. taber, vil miste vigtige points i topkampen.
Kampen mod Valsgaard spilles på Nibe Stadion kl. 15.00 på Nibe Stadions bane 1.