FODBOLD – serie 2, herrer

Aars-Nibe 2-1 (2-1)

Målscorer Nibe: Victor Pilgaard

Gult kort: Mads Vasegaard

En dag hvor kun lidt fungerede. Et trænerteam, der ligesom spillerne ikke fandt sig til rette og tog de forkerte beslutninger, eller måske endda manglende beslutninger. En holdindsats, som ikke var god nok mod et rutineret Aars hold, som Nibe bør slå 8 ud af 10 gange men endnu engang vandt rutinen over talentet.

Nibe startede dog rigtig godt ud, da Victor Pilgaard opsnappede en aflevering og rundede målmanden efter 5 minutter og sikkert kunne gøre det til 1-0 for udeholdet. Nibe sad på det meste i starten, men ud af ingenting fik Aars udlignet på en kontra, hvor Nibe begår personlige fejl. Kort tid efter er Nibe igen i angreb, hvor de desværre mister bolden. Og 3 afleveringer senere ligger bolden i Nibes mål og så er de bagud.

Nibe prøver halvlegen igennem, men spillet bliver aldrig flydende, hvilket passede Aars godt, og som stod kompakt og lod Nibe have bolden. Pilggard havde dog to to store muligheder alene med målmanden, men man kan heller ikke score på alt. Udeholdet manglede dog tempo, kreativitet og aggressivitet i første halvleg.

2. halveg skulle Nibe skrue op for tempoet men alt var lige ved og næsten. Trænerteamet prøvede med taktiske ændringer, men intet, som havde positiv virkning på kampen.

En kamp som Nibe i den grad taber som hold og aldrig finder de nødvendige løsninger for.

Lørdag den 11/6 møder Nibe Valsgård på Store Kampdag, hvor der forventes fuld hus til et brag af en topkamp.