Personerne bag årets fodboldboldskole, »FC Beton Soccer Camp« hos St. Restrup IF, er jublende glade.

Afholdelsen af årets fodboldskole blev nemlig en kæmpe succes på flere plan.

Stort deltagerantal
Deltagertilslutningen til årets fodboldskole var igen i år et tilløbsstykke. Billetterne blev solgt i en lidt strøm i dagene efter deres udgivelse. Det betød at 155 pladser var besat. Et lidt lavere niveau end de sidste års deltagerantal på fodboldskolen. Men 155 deltagere er absolut et »godkendt« resultat, set fra et kvalitetsperspektiv.
Vejrguderne kunne have vist sig fra en bedre side. Men de tre første dage af fodboldskolen, hvor de yngste deltagere var på fodboldskolebænken var fine. De sidste to dage var yderst våde. Heldigvis var børnenes humør i top alle dagene.
Det overordnede tema har været teknisk træning. Her har børnene lært nye finter, sparketeknik, hovedstød og meget meget mere. Imedens deltagerne har brugt de mange timer med fodbolden, har en række frivillige forældre passet klubbens kantine, og sørget for forplejning af spillere og trænere. Energi skal der til - for spillerne har været igennem 6 timers træning dagligt.

 

Vejrguderne viste sig ikke fra sin bedste side ved årets FC Beton Soccer Camp. Men vejret var ingen hindring for fodboldspillerne, som kunne rykke inden døre, hvor humøret var i top.Onsdagen – med hæder til klublegende
Onsdagen er, som vanligt, en hel speciel dag for fodboldskolen, hvor det sociale er i højsæde. Efter endt fodboldskoledag inviterer RIF Soccer Camp spillere, forældre, venner og familie til grill-arrangement. Efterfølgende var fodboldskolen vært ved ”Amerikansk lotteri”, hvor der var utrolig flotte præmier fra mange gavmilde sponsorer. Som ekstra kolorit på denne festdag, havde St. Restrup IF modtaget positivt svar fra DBU på deres indstilling af Erling Buus til DBU’s Sølvnål for mere end 50 års frivilligt arbejde i klubben. Tidligere fodboldformand, Evald Lange Rise, fortalte indledningsvis de mange fremmøde kort om motiveringen for indstillingen, for sidenhen at videre give ordet til DBU’s repræsentant Christian Fynsk, som holdt tale, overrakte diplom og sølvnål til Erling Buus. Med hæderen følger der et livslangt partoutkort til alle landets fodboldkampe gældende både landsholds-, superliga-, divisions- og seriekampe. 

 

Erling Buus modtog DBU’s Sølvnål for mere end 50 års frivilligt arbejde i St. Restrup Idrætsforening – i fodboldafdelingen i særdelshed.

 

God sponsoropbakning
Initiativet fra RIF’s fodboldafdeling, ved Michael Kristensen i særdeleshed, om at afholde egen fodboldskole; ”FC Beton Soccer Camp”, hvor både det sportslige, sociale og kammeratlige har været i højsæde, har været godt hjulpet af en lang række sponsorere. Både lokale og større nordjyske virksomheder, har ydet en uvurderlig støtte. De har været med til at sikre, at hver enkelt deltager ved RIF Soccer Camp er blevet udstyret med et sæt flot træningstøj samt en fodbold af en høj kvalitet.
 
Økonomisk overskud
I kraft af de mange tilmeldte deltagere til fodboldskolen, og de sponsorkroner, der er blevet givet, har årets fodboldskole genereret et økonomisk overskud. Et overskud, der endeligt ikke er opgjort