Signe Carstens, Frejlev, var sammen med sin søster Mathilde for to uger siden udtaget til et træningsophold i England med det danske u16 fodboldlandshold.

Her fortæller hun fra sine og Mathildes oplevelser på turen:

Vi startede turen på Zleep Hotel i Ballerup Idrætspark, hvor vi havde et enkelt træningspas, inden vi næste morgen fløj til England. Vi fløj til Manchester lufthavn og kørte i bus til York, hvor vi skulle opholde os hele ugen. Vi blev indkvarteret på Queen Ethelburgas College, hvor vi boede tre på hvert værelse. 

Der blev gået til den i kampen mod Spanien.

I løbet af ugen trænede vi fire gange og spillede tre kampe. Vi spillede kampe hver anden dag og de dage vi ikke spillede havde vi et træningspas. Første kamp var onsdag d.14, hvor vi spillede mod England og vandt 5-2 (Signe var anfører og blev kampens spiller - Mathilde scorede 1 mål) d.16 spillede vi mod Skotland og vandt 4-0 (Mathilde var anfører og scorede 1 mål) Og sidste kamp spillede vi d. 18. mod Spanien og tabte desværre 4-1. I løbet af ugen havde vi to oplevelser/sociale aktiviteter. Vi var ude at bowle og på vej til lufthavnen havde vi et stop ved Manchester Uniteds stadion »Old Trafford«, hvor vi fik en rundvisning og nogle fik handlet lidt i deres fanshop. Efter det tog vi ud i lufthavnen, hvor flyet til Danmark lettede kl. 21.13.

Fra kampen mod Spanien.