I den forgangne uge havde St. Restrup Idrætsforenings badminton afdeling fornemt besøg. Double parret og All England mestrene anno 2018; Kamilla Rytter Juhl og Christina Pedersen. De kom forbi for at træne RIF’s egne ungdomsspillere, give dem gode råd med på vejen og ikke mindst stille sig i øjenhøjde og dele både grin og kram med de fremmødte RIF-spillere.

Efterfølgende var der opvisningskamp mod lokale spillere i form af Malthe Nielsen og Søren Toft Hansen, der skulle forsøge at spille All England mestrene hjem med et nederlag i bagagen. En kamp som hele idrætsforeningens opland var inviteret inden for til at overvære. En spændende kamp.

St. Restrup IF har nu inden for de seneste to år haft besøg af Kamille Rytter Juhl og Christina Pedersen, men også den 10-dobbelte Danmarksmester i herresingle Peter Gade har lagt sin vej forbi det lakerede halgulv i Frejlevhallen. Spørgsmålet er nu, hvilket badminton-koryfæ, der lægger vejen forbi næste gang.

All England mestrene Kamilla Rytter Juhl og Christina Pedersen lagde i den forgangne uge vejen forbi lokale badmintonspillere i St. Restrup IF, hvor de trænede de unge spillere, gav opvisningskamp og mange autografer til de mange fremmødte spillere.