Den tidligere industrihal fra Abba Seafood – og senest hallen, der husede »Nibe Kræmmermarked« – er på vej med en helt ny identitet som hjemsted for byggemarkedskæden Jem & Fix.

Et længere tilløb
Jem & Fix kommer nemlig – efter lange sonderinger og et årelangt tilløb – til Nibe.

Etableringen sker i kølvandet på konkursen for den tidligere indehaver af bygningen, og foregangsmanden i det nuværende projekt, Søren Pedersen fra S.P. Projekt ved Harken på Hjørring-kanten, fortæller, at han længe har haft ejendommen i kikkerten, men at det af forskellige årsager har trukket lidt i langdrag af få ejendomshandlen gemmemført, så det tiltænkte projekt kunne igangsættes:

– Vi har arbejdet på sagen i ca. tre år, og handelen blev endelig gennemført og cementeret så sent som den 23. december 2016. Og nu da byggetilladelser m.m. er godkendt, er vi endelig gået i gang med at foretage de nødvendige restaureringer og ændringer på ejendommen, fortæller projektleder Søren Pedersen fra S.P. Projekt, som p.t. er indehaver af ejendommen.

800 kvm butik, 800 kvm gård
Adm. direktør Svend Pedersen fra Jem & Fix kan supplere med at oplyse, at der i den godt og vel 1600 kvm. store hal-bygning bliver Jem & Fix butik i cirka halvdelen. I den anden halvdel – den del, som vender ud mod Grønnegade – bliver der en såkaldt overdækket gård med udstilling. Denne del af hallen har senest være anvendt til tapperi for det lokale øl fra Nibe Bryghus. Dette areal rummes under det nuværende tag over den totale bygning, og udvikles med åbninger ud mod begge sider i bygningen.

 Læs hele historien i denne uges trykte udgave af Nibe Avis.