I forbindelse med den årlige julefrokost, blev årets rytter kåret i Nibe Motions Cykel Club (NMCC). Valget faldt på Søren Sørensen, der har været med siden klubbens start i 1990. Søren var en af pionererne, der støbte fundamentet til den lokale motionscykelklub.

Årets rytter blev valgt efter kriterier som bedste rytter ift. alder, bedste kammerat, største fighter og det gode engagement i klubben. Helt fortjent faldt valget med overvældende flertal på Søren, som på mange måder en mand at se op til, siger Stig Behrensdorff fra klubben. 

I februar fylder Søren 69 år, og kører stadig som en på 30. Ingen tænker på Sørens alder når hjelmen spændes og hjulene ruller. Når man kan køre SÅ godt i den alder, og følge med, og køre fra, ryttere på den halve alder, kalder det på anerkendelse og respekt.

Søren deltager stadig i diverse motionsløb, og var feks. en af kun få startende til Vindsusløbet i år, der led under det værst tænkelige møgvejr. Men det stopper ikke Søren.

Søren er da også allerede tilmeldt klubbens holdløb til det kommende Hærvejsløb fra Aalborg til Viborg på 125 km i juni næste år.

Udover Sørens imponerende fysisk, nyder cykelklubben også godt af hans altid gode humør. Der er altid smil på læben, og hans tilgang til tingene er altid positiv, lyder skudsmålet.