Rotarys højeste hæder tildelt tre lokale medlemmer.

Rotary hjulet har drejet en omgang i Nibe Rotary Klub og i forbindelse med præsidentskifte, blev tre af klubbens mangeårige medlemmer hædret med anerkendelsen Paul Harris Fellow. Det er Rotarys højeste anerkendelse for langt og meget aktivt medlemskab og opkaldt efter Paul Harris, der i 1905 var drivkraften bag oprettelsen af det verdensomspændende netværk. Et netværk der bl.a. har bidraget til udryddelsen af polio og til at fremme venskaber på tværs af landegrænser gennem klubbernes ungdoms udvekslingsprogram.

Hæderen tilfaldt Peter Stoffersen, Egil Christensen og Erik Søe Christiansen. Peter Stoffersen og Egil Christensen har været medlem af Rotary i 25 år, mens Erik Søe Christiansen kan fejre 30 års medlemskab i januar 2019.

De har alle tre beklædt betydningsfulde poster i Rotary, her iblandt præsidentposten.

På samme møde overdrog Jens Uggerhøj præsidentkæden til den nye præsident Poul Henrik Jacobsen. Klubbens ledelse består det kommende år af præsident Poul Henrik Jacobsen, præsident elect Christian Sondrup, past præsident Jens Uggerhøj, sekretær Torben Bang, kasserer Lene Frederiksen, klubmester Andrew Stewenson og formand for programudvalget Jørn Aaby.

Klubben tager medio juli afsked med udvekslingsstudent Maria Angelica Ruiz som efter et år i Nibe rejser hjem. Og 7. august sender klubben Sara Svenningsen afsted på et års ophold i Canada.