Årets julekoncert er udsolgt.

Årets kunstner ved julekoncerten i Nibe: Kurt Ravn
Kurt Ravn er årets navn ved den traditionsrige julekoncert i Nibe Kirke, som arrangeres i et samarbejde mellem Kulturelt Samråd i Nibe, Nibe Festival Fonden, Nibe-Vokslev Menighedsråd og Nibe Handelsforening. Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Hans repertoire er meget varieret og udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.

Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, samt Birgitte Lindum på obo.

Kurt Ravn gi’r  tekst og musik ekstra udtryk og liv!
Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973 har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som »Røde« i Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet. Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side Story, Atlantis, Chess og Les Miserables. Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube. I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien.

Akkompagnatøren Carl Ulrik Munk-Andersen
Ud over sit arbejde som organist i Taarbæk Kirke nord for København har Carl Ulrik Munk-Andersen et omfattende virke som akkompagnatør for diverse kunstnere. Ikke mindst Kurt Ravn og Per Nielsen nyder godt af Carl Ulriks klaverspil, men også andre kunstnere bliver der tid til at akkompagnere - f.eks. Stig Rossen, Kim Sjøgren, Kirsten Siggaard, Ann-Mette Elten, Lene Siel, Jesper Lundgaard, Anne Herdorf m.fl.

Overskud går igen i år til et godt formål
Arrangørerne bag koncerten meddeler, at et eventuelt overskud fra koncerten går ubeskåret til de sædvanlige modtagere: Solsidecentrets Venner på Nibe Plejehjem, Kamelianergårdens Hospice og Aalborg Universitetshospitals kræftbehandlingsafdeling.

Bjarne Svendsen udtaler at der ved sidste års julekoncert med Marie Carmen Koppel blev et overskud på 32.000 kroner, og at en udsolgt koncert i år vil kunne generere et forventet overeskud på omkring 25.000 kroner.

Billetsalget indledes lørdag d. 29. september hos Nibe Boghandel.