Julehyggen havde indfundet sig i Nibe Kirke søndag, som samtidig var første søndag i advent.

Søndag var også dagen, hvor de fire organisationer og foreninger bag den årligt tilbagevendende Julekoncert i Nibe Kirke havde budt ind til koncert.

Kirkens hovedskib og pulpituret var fyldt med et forventningsfyldt publikum – der var i år dog ikke helt udsolgt til koncerten, men det kunne de ikke-fremmødte ærgre sig mest over, for det var en meget veloplagt Bobo Moreno, der sammen med sine musikere Uffe Steen på guitar og Kjeld Lauritsen på Hammond orgel, fra første nummer fyldte kirkerummet med glade juletoner.

Bobo Moreno, her flankeret af Uffe Steen på guitar og Kjeld Lauritsen på Hammond orgel.

I koncerten kom Bobo Moreno godt rundt i den danske sangskat, både med centrale julenumre og med numre »på kanten af jul«.

Årets julekoncert var som tidligere arrangeret af Nibe Handelsforening, Nibe Festival Fonden, Kulturelt Samråd i Nibe og Nibe-Vokslev Menighedsråd.

Koncertens overskud vil gå til Hospice Vangen (tidl. KamilianerGårdens Hospice) og til Kræft behandlings afdelingen på Aalborg Universitetshospital. Desuden til aktiviteter på Solsidecentret i Nibe.

Nibe Kirkes hovedskib og pulpitur var fyldt med et forventningsfyldt publikum. Årets Julekoncert blev dog ikke helt udsolgt.