Tirsdagens julekoncert i Nibe Kirke er forlængst udsolgt.

Kurt Ravn er årets solist ved den traditionsrige julekoncert i Nibe Kirke, som arrangeres i et samarbejde mellem Kulturelt Samråd i Nibe, Nibe Festival Fonden, Nibe-Vokslev Menighedsråd og Nibe Handelsforening. Kurt Ravn er godt kendt rundt om i landets kirker, hvor han sammen med sin faste pianist Carl Ulrik Munk-Andersen altid tiltrækker et stort og tilbagevendende publikum. Hans repertoire er meget varieret og udfylder kirkernes gode akustik på bedste vis.

Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, samt Birgitte Lindum på obo.

Overskud går igen i år til et godt formål
Arrangørerne bag koncerten meddeler, at et eventuelt overskud fra koncerten går ubeskåret til de sædvanlige modtagere: Solsidecentrets Venner på Nibe Plejehjem, Kamelianergårdens Hospice og Aalborg Universitetshospitals kræftbehandlingsafdeling.

Bjarne Svendsen fra arrangørkredsen udtaler, at der ved sidste års julekoncert med Marie Carmen Koppel blev et overskud på 32.000 kroner, og at en udsolgt koncert i år vil kunne generere et forventet overeskud på omkring 25.000 kroner. Koncerten på tirsdag er udsolgt!