Gennem nu 21 år har Nibe-kunstneren Thorvald Odgaard og familien Schack arbejdet sammen om specialdesignede smykker; mange af dem med lokalt tilsnit. Nu præsenterer de sammen en ny serie.

En helt ny serie af smykker i Thorvald Odgaards design ser fredag og lørdag dagens lys ved en særlig sceance, som Kino Nibe lægger lokaler til.

– Der har vist sig en vedvarende og ganske stor interesse for de smykker, som gennem tiden er lanceret af parret Odgaard / Schack, og den nye serie supplerer tidligere udgaver af »Sebber Korset«, »Nibe Englen«, »Sølvdråber« m.fl. 

Som de mange tidligere udgaver er også denne serie produceret af guldsmed Asbjørn Høegh, der bor Nord for Hobro. – Altså er der tale om et helt igennem dansk – ja, nordjysk – projekt, understreger Thorvald Odgaard, og det lægger vi stor vægt på, siger han samstemmende med Peter Schack, der står for den kommercielle del.

Årssmykke
En særlig nyhed i den nye smykkeserie er et årssmykke (2019), som i serien suppleres af emner med titlerne: Fuglefjer, Skjold, Sølvring, Agern og Fjordfugle (3 stk.).

I forbindelse med præsentationen fredag og lørdag, fortæller Thorvald Odgaard om smykkerne.

Et af de nye smykker fra Thorvald Odgaards design: »Fuglefjer«.