Det flotte vejr bød velkommen til et par hundrede fremmødte gæster, da der i fredags blev afholdt officiel åbningsceremoni for den nye Røde Kors butik på Toften i Nibe.

Butiksleder Preben Vestergaard bød velkommen.

Butiksleder Preben Vestergaard bød velkommen til de mange fremmødte, og gav straks ordet til tidligere forkvinde i Røde Kors, Nibe, Birgit Sohn Christensen, som havde fået tildelt æren at holde åbningstalen. Det gjorde hun kort, præcist, og med ønske og håb om at Røde Kors butikken også fremover får succes: - Tillykke til os alle med vor nye Røde Kors Butik. Jeg ønsker den - og os alle - al mulig held og lykke med den og med samarbejdet fremover. - Og vi skal huske, sagde Birgit Sohn Christensen, - at hvor ildsjæle arbejder sammen, der slår det engang imellem gnister. Men - lad det ikke være de gnister der, svirper og svier, men de gnister, der lyser og varmer. 

Læs hele artiklen i Nibe Avis' trykte udgave, der udkommer onsdag - og kan læses via Nibe Avis' online side www.nibeavis.dk fra tirsdag kl. 18.00.

Bøger har fået deres helt eget lille rum, så man i ro og mag kan besigte det store og brede udvalg, - og hvis man lyster at læse lidt, er der også et hyggehjørne, hvor man kan sidde og læse. Her er det sognepræst Tine Junker Dalgaard, der studerer titlerne på hylderne.