OPDATERING: NU MULIGHED FOR LYN TEST HVER DAG I NIBE.

Mulighederne for at holde sig helt ajour med en personlig test for covid-19 er fra og med denne uge blevet betydelig bedre.

Fra starten af april og til nu har der været mulighed for en covid-19 lyntest to gange ugentlig i Nibe. Men fra og med mandag i denne uge har Falcks testcenter i Nibe udvidet åbningstiden til fem hverdage, og i alle tilfælde i tidsrummet kl. 9 til kl. 19.

Ny placering i Nibe Idræts- & KulturCenter

– Vi er i Nibe Idræts- og KulturCenter vældig glade for – og også lidt stolte over – at det nu er lykkedes at indgå en aftale om at udvide test-mulighederne i Nibe.

Test-enheden i Nibe findes fortsat i Nibe Idræts- og KulturCenter, men den er flyttet fra i mandags, i forbindelse med udvidelsen – og det faktum, at der i store dele af vore indendørs lokaler også vil være andre aktiviteter, og det er ikke en mulighed, når omfanget af test muligheder nu er udvidet.

Derfor en indgangen til testcentret flyttet »rundt om hjørnet«, hvor der til en større gymnastiksal / kondirum i centret er separat indgang og udgang, og uden forbindelse til andre dele af centret.

Kom tit, helst midt på dagen
Testcentret i Nibe er indtil videre åbent alle ugens dage, undtagen søndage og tirsdage, og i alle tilfælde fra kl. 9 til 19.
OPDATERING: NU MULIGHED FOR LYN TEST HVER DAG I NIBE.

Morten Dahl Johansen henstiller til, at man i videst mulig udstrækning bruger dagtimerne, idet der ved tider omkring åbningstid og »ved fyraften« erfaringsmæssigt er større pres på. Faktisk er de første timer af eftermiddagen kendetegnet ved en lavere belægning, og man undgår derfor de længste kødannelser. Med de nye muligheder og 50 timers åbning hver uge, gode muligheder for at holde sig testet de fleste perioder, slutter centerlederen.