– Vi har været mange overvejelser igennem, før vi landede på én dags Stafet for Livet, fortæller Birgitte Bergmann Kristensen, formand, Stafet for Livet Nibe. 

– Det vigtigste er selvfølgelig at følge de anbefalinger som kommer fra myndighederne og dernæst at følge vores hjerter” fortsætter Birgitte. Og netop Stafet for Livet er en hjertesag for Birgitte og de frivillige som står bag. 

I en tid hvor adskillelse har været det styrende, er det endnu vigtigere med en dag som binder os sammen, en dag hvor vi sammen går for livet og for hinanden. 

– Vi har bibeholdt flere af de højdepunkter som gør dagen til en særlig oplevelse, fortæller Birgitte.

Fra scenen ved Ole Henriksens granitsiddeplads i anlægget vil der i løbet af dagen være en palet af musikalske perler, som de mange deltagere kan nyde på deres vej rundt. Når klokken slår 22, vil den stemningsfyldte lysceremoni, lystalen og det afsluttende festfyrværkeri indramme årets stafet på smukkeste vis. 

– Vi er fuld af beundring for den opbakning vi møder i år, det er som om, at Nibenitterne længes efter at dele håb og støtte med hinanden. Jeg er altså bare så begejstret og imponeret over, hvor mange deltagere, hold og fightere vi har, udtaler Birgitte og håber endnu flere vil deltage i stafetten lørdag den 11. 9. 

        De nyeste tal er (pr. 1. september):

        38 Fightere 

        258 Deltagere 

        14 Hold

        16 Lys

 Besøg stafettens egen hjemmeside: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nibe