Nibe Boldklubs U16 drenge liga 2 blev i weekenden kredsvindere ved at slå nr. 2 i gruppen Hornbæk SF fra Randers. Nibe drengene viste, at de er de rigtige vindere af puljen. Spillerne fik lukket Hornbæk ned akkurat som i første kamp ved at følge planen lagt fra kampens start, og det viste sig igen at vi er et bedre hold end Hornbæk. Hornbæk har mange individuelt dygtige spillere, men vi sørgede for at de spillere ikke fik udnyttet deres forcer, lyder det fra træner Finn Pilgaard. 

Første mål kom kort før pausen hvor Andreas Hurup flot fandt Mathias Heinig der steg op og headede flot i målet til 1-0. Kort inde i 2. halvleg kom August Pilgaard Pinstrup bagfra i et angreb og afsluttede udefra, og via en modstander stod der så 2-0. Ved 2-0 gik det lidt i stå for Nibe inden Conrad Hindsdal, 7 minutter før tid, kom bagfra i et angreb, for til sidst at afdrible målmanden til 3-0. Det blev sidste mål i en kamp hvor de to trænere Allan Hurup og Finn Pilgaard kunne se drengene igen præstere en flot holdindsats.

Der blev kæmpet intenst i kampen mellem Nibe Boldklubs U16 drenge og Hornbæk.

Nu venter den sidste kamp mod Eastside Viborg. Den kamp får ingen betydning for placeringen. 

Derefter venter kampe om Jysk/fynsk mesterskab mod først Vinding IF. Taber Nibe den kamp venter der en kamp mod Nyborg G & IF for at komme i finalen om Jysk/fynsk mesterskab. 

Der var stor hyldest til det talstærke publikum, og drengene viste det på denne måde.