FODBOLD: Jyllandsserie, Kvinder

Nibe B – Astrup IF  2-2  (2-0)

Målscorere: Nanna Brix 1 / Mille Toft Nielsen 1

Spændingen om hvem der havner under nedrykningsstregen i kvindernes jyllandsserie er stadig lige intakt efter søndagens kamp på Nibe Stadion.

To hold, der står godt til hinanden og altid spiller lige kampe endte med en pointdeling hvor Nibe havde chancerne til en del flere mål, men heldet i afslutningsfasen var ikke med holdet.

Nibe lagde ellers bedst ud og kom hurtigt foran 2-0, som holdt til pausen. Efter pausen havde holdet som nævnt en del chancer for at udbygge føringen, men i stedet kom Astrup tilbage i kampen uden egentlig selv at spille sig ind i kampen. To tilfældige chancer blev udnyttet, mens Nibes forsvar tog en blunder og uafgjort var en realitet. Selv om at det tydeligt at Astrup var tilfredse med uafgjort og Nibe ville det det lidt mere de sidste 10 minutter og lagde pres på, så det blev ved 2-2.

– Lidt ærgerligt, at vi lukker dem ind i kampen, men sådan er gamet en gang i mellem, udtaler kampens spiller og målscorer til 1-0 Nanna Brix.

Der resterer nu 4 kampe og kravet er nok minimum 7 point for at kunne slippe fri af nedrykning og det er nok aldrig set før, at der skal 18 point til for at redde sig, da alle tager point fra alle i denne række, udtaler træner Michael Frendrup.