»Fuldt fortjent«, udtaler Hadsund-træner.

FODBOLD: Serie 1, herrer

Nibe-Hadsund: 2-0 (1-0)

Målscorer Nibe: 1-0 Gustav Hess, 2-0 Markus Adelsen

Gult kort: Christopher Lund og Angel Martinez

Kampens spiller: Laurits Anker Rasmussen

Allerede fredag skulle Nibe i aktion igen hjemme mod Hadsund, som Nibe tabte første opgør til med 2-0. Flere fra holdet havde været en tur i parken om torsdagen og støtte AaB, så trænerteamet frygtede at det var et hjemmehold som mødte op med tunge stænger.

Men spillerne gjorde i den grad denne frygt til skamme. De fightede fra første fløjt, stod kompakt i kæderne og fik Hadsund ud at løbe ved flot boldomgang. Alle aftaler som blev lavet inden kampstart blev fulgt så der stod derfor Nibe på det meste fra kampens start.

Allerede efter 10 minutter slap Gabi igennem og havde en friløber som Hadsunds målmand desværre redder i to omgange. Kort efter har han også en flot afslutning op mod hjørnet som dog sniger sig lige forbi. Efter 25 min slår Nibe til. En flot aflevering fra Laurits Anker Rasmussen sendes frem til Mathias Svendsen, som header bolden på tværs til Gustav Hess, der jagter en halv chance men får fuldt udbytte, 1-0. Kort efter fik Bertil Lasthein en friløber, men han flugtede lige forbi mål. Nibe sad resten af halvlegen på bolden og kørte sikkert føringen i hus.

Fra 2. halvegs start forsøgte Hadsund at tilføre mere energi og true Nibes bagkæde, men den suveræne defensiv og midtbane stod imod. Efter 15 minutter kunne Markus Adelsen score et fremragende mål med de sidste kræfter han havde efter en uge med sygdom. Han afdriblede flot 2 modspillere og afsluttede fladt i modsatte side. Resten af kampen var Nibe i total kontrol og kunne sagtens have scoret et par stykker mere. Christopher Lund ramte bl.a. overliggeren helt oppe i hjørnet. Viktor Pilgaard kom ligeledes frem til et par muligheder efter flotte angreb. En yderst flot og solid præstation af hele holdet som fortjent modtog klapsalver fra de mange tilskuere, fortæller cheftræner Allan Nicolajsen.

– Endelig en sejr. Endelig en kamp hvor vi leverer i alle 90 minutter. Vi er tidligere blevet straffet ved blot at tabe momentum i 15 minutter af kampene. Tæt på en perfekt indsats af drengene. Stor tak til tilskuerne, til de som passede grillen og fadølsanlægget samt vores nye fanskare som kampen igennem sang og slog på trommer, lyder de mange rosende ord fra cheftræneren.