Støvring IF – Nibe B: 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 Gabriel Martinez

Gule Kort: Mathias Svendsen og Mads Vasegaard

Kampens spiller: Gabriel Martinez

Nibe var fredag aften på en svær opgave på udebane mod Støvring i den tætte serie 2 pulje. Værterne kom ind til kampen med en flot 5-1 sejr mod Valsgård, mens gæsterne fra Nibe kom med et 2-1 nederlag fra seneste runde.

Hjemmeholdet havde lavet små justeringer, som i kampens start gav Nibe udfordringer. Det blev til et par chancer for Støvring, men Anders Lund i målet havde hovedet med og tog sig af de bolde, der kom hans vej. Efter 13 minutter tog Mathias Svendsen sig en kort lur med bolden på fødderne. Det udnyttet en Støvring spiller til at prikke bolden og suse mod målet. ’Svende’ så ingen anden udvej, end at hive Støvring spilleren omkuld, og han måtte helt korrekt modtage et gult kort. Med én mand i undertal trak Nibe sig længere tilbage på banen for at komme igennem de 10 minutter uden at indkassere mål. Det lykkedes fint.

Der skulle dog kun gå små 20 minutter, før en anden Nibe spiller tog en dårlig beslutning. Det endte i, at Mads Vasegård kom for sent i en takling, hvilket gav Nibe det andet gule kort på blot en halvleg. Nibe holdet fik fint kørt kampen til pause uden de store problemer.

Efter pausen, hvor Nibe havde fået snakket tingene igennem, var de fortsat i undertal. Det gjorde dog ikke den store forskel for Gabriel Martinez, der efter bare to minutter satte en direkte modstander på kanten af feltet med en bevægelse, som træner Bjarke Skau efterfølgende kaldte ’the booty move, for efterfølgende at sparke bolden flot over i det lange hjørne uden chance for hjemmeholdets målmand.

Målet gav en tydelig ro for Nibe, og sejren blev kørt fint hjem med god fight og fornuftig boldomgang uden Støvring for alvor blev farlige.

Nibe Boldklubs cheftræner Mick Andersen.

Cheftræner Mick Andersenudtaler: – Denne sejr giver os modet til at kigge opad i tabellen. Nu skal vi finde ud af at vinde to kampe i træk, så det er det, der tæller nu. Det glæder mig, at selvom vi modtager afbud til stort set alle kampe, hvilket selvfølgelig er uheldigt, så står der spillere klar til at give en hånd med. Det er fedt. Vi har også fået Gustav Hess i gang, hvilket giver os lidt flere muligheder. Han skal lige have lidt flere bolde på fødderne, før det bliver rigtig godt. Jeg ser det også som positivt, at vi allerede fire kampe inde i sæsonen har haft fire forskellige U19 spillere med. Denne gang var det Robert Jacobi Kirk, der gjorde en flot figur. Det er godt med disse erfaringer, inden de selv skal spille senior fodbold. Jeg håber, at vi løbende kan give endnu mere spilletid til vores dygtige U19 spillere.

Næste kamp for Nibe er torsdag den 25. april på hjemmebane mod Valsgård.