Jakob Staun Nørgaard har de seneste fire år gennemført elektriker-uddannelsen hos Nibe Installationsforretning med indbygget skoleophold, og kunne forleden afslutte uddannelse på allerfornemste vis med flotte karakterer, diplom og medalje til følge. 

El-Fagets faglige udvalg har bedømt prøven, som Jakob Staun Nørgaard har aflagt - dels som en skriftlig teoretisk del, og dels som en praktisk del, hvor installationsprøven blev præsenteret som  »særdeles veludført« og niveauet blev belønnet med karakteren 12, som blev givet ved begge prøver. Som anerkendelse for fremragende faglig dygtighed er Jakob Staun Nørgaard desuden tildelt Tekniqs medalje.

Uddannelsen som elektriker blev afsluttet fredag i sidste uge, og her modtog Jakob den fine medalje, diplom og svendebrev af Anders Buus Andersen, som var tydeligt stolt af, at endnu en lærling fra hans firma, Nibe Installationsforretning, har opnået dette flotte resultat. Den for nyligt nyudlærte elektriker-svend fortsretter efter svendeprøven med at være ansat hos Nibe Installationsforretning.