Sanne Gordon Staun, som er bosat ved Simested, har de seneste tre et halvt år gennemført elektriker-uddannelsen hos Nibe Installationsforretning med indbygget skoleophold, og kunne forleden afslutte uddannelsen på allerfornemste vis med flotte karakterer, diplom og medalje til følge.

El-Fagets faglige udvalg har bedømt prøven, som Sanne aflagde - dels som en skriftlig teoretisk del, og dels som en praktisk del, hvor en installationsprøve blev præsenteret - som »særdeles veludført«, og niveauet understreges af karakteren 12, som blev givet ved begge prøver. Som anerkendelse for fremragende faglig dygtighed er Sanne Gordon Staun desuden samtidig tildelt Tekniqs medalje.

Uddannelsen som elektriker med speciale i installationsteknik blev afsluttet onsdag i sidste uge, og her modtog Sanne den fine medalje, diplom og en flot buket blomster af Nibe Installationsforretning v/ Anders Buus Andersen, som var tydeligt stolt af at en elev fra hans firma havde opnået så flot en eksamen.

Barsel betyder pause fra elektriker-faget

Sanne fortæller selv, at en stor del af æren for det fornemme resultat skal tildeles de dygtige svende der er ansat hos Nibe Installationsforretning: - De har været utroligt dygtige til at lære fra sig, og jeg har været glad for min læretid, siger hun. 

Det er en sjældenhed at piger begiver sig ind i elektriker-faget, og Sanne var da også den eneste pige på de skoleophold hun har været på. Måske derfor var der også en anelse ekstra stolthed at spore, da hun forleden modtog medaljen, som blev overrakt af hendes »læremester« Anders Buus Andersen.

Nu tager 28-årige Sanne en lille pause fra elektrikerfaget, idet hun sankt hans aften fik endnu en god oplevelse: Denne dag fødte hun en dejlig datter, så derfor er hun de kommende måneder på barsel, og den periode vil hun bruge på at finde ud af om hun vil læse videre, eller om hun beslutter sig for at søge beskæftigelse indenfor elektriker-branchen.