Pr. 1. januar 2021 har den kun 39-årige Thomas Jensen fra Farstrup startet selvstændig advokatvirksomhed i Aalborg. 

Thomas stammer oprindeligt fra Barmer, hvor han er opvokset. Som ung boede han i Nibe, og siden 2003 har han været bosat i Farstrup, hvor han deler adresse med sine tre børn, kæresten Lisa og hendes to børn.

Fritid er der ikke meget af, men hvis nogen mener at have set ham på lystbådehavnen, så er den skam go’ nok: Thomas Jensen benytter gerne en sjælden ledig stund til at tilbringe et par timer i det maritime miljø, hvor forældrene har deres sejlbåd liggende. Han vil også gerne selv have »kørekort« til sådant et fartøj, så når corona-restriktioner ikke forhindrer ham i det, så deltager han i den lokale sejlklubs kursusrække for at tage det såkaldte »Duelighedsbevis«.

Firma-adressen for det nystiftede »Advokatfirmaet Thomas Jensen« kunne godt have været i Fastrup, - men da tanken om at starte op som selvstændig modnedes, besluttede han hurtigt, at firmadomicilet burde være i regionens hovedby Aalborg -  primært for afdække et ønske om at være tilgængelig for klienter fra hele Nordjylland: - Her er nemt at komme til i bil, og der er P-pladser lige udenfor døren, og de faciliteter jeg fandt, har alt hvad et advokatfirma har brug for, og sammen med omgivelserne dannes de perfekte ramme for min lille enkeltmandsvirksomhed, siger Thomas Jensen.

Advokat Thomas Jensen (H).

Thomas startede indenfor advokatbranchen i 2007, hvor han fik ansættelse som advokatfuldmægtig. Sidenhen blev han - i 2010 -  færdiguddannet advokat og opnåede i 2019 møderet for Højesteret. Siden har ønsket om at starte egen advokatvirksomhed stået højt på ønskesedlen, og fra årsskiftet har han haft »foden under eget bord« på Vandmanden 10H, City Syd, tæt på Aalborg Storcenter.

To advokater supplerer hinanden
Samtidig har Thomas ansat den 27-årige advokatfuldmægtig René Simonsen, der til juli er færdiguddannet som advokat. René varetager primært sager om insolvensret, herunder inkasso- og konkursbehandling og konkurs-karantænesager. Herudover varetager han blandt andet ansættelsesretlige sager og sager om familie- og arveret, herunder rådgivning om fremtidsfuldmagter og testamenter.

Thomas Jensen selv varetager primært sager vedrørende tvisteløsning for virksomheder og private, herunder forligsforhandling, civile retssager, voldgift og straffesager. Den unge nyetablerede advokatvirksomheds-indehaver har mange års erfaring fra retssagsbehandling og tvisteløsning generelt, hvilken han anvender i dagligdagen i forbindelse med rådgivning af virksomheder og private, vedrørende udfærdigelse af og gennemgang af kontrakter vedrørende bl.a. fast ejendom og lejeforhold.

Det skal være sjovt at gå på arbejde!
Det lille to-mands team har en ambition om at skabe et fleksibelt advokatfirma, hvor man kommer tæt på klienten, og i fællesskab når frem til den ydelse, som den pågældende ønsker: - Vi skal i sagens natur optræde professionelt og tage ansvar for opgavens løsning, men det seriøse må gerne gå hånd i hånd med at det er både hyggeligt og sjovt at gå på arbejde, fortæller Thomas og René, som har fået en god start med mange spændende opgaver.

Læs hele artiklen i den trykte udgave af Nibe Avis