Forinden billet-prisstigningen 1. maj kan Nibe Festival melde om 90% udsolgt af årets partoutbilletter.

Igen i år er der stor iver efter at komme med til Norddanmarks største festival, når Skalskoven danner rammen om Nibe Festival 28/6-1/7. Faktisk er godt 90% af de partoutbilletter, der i år er i forsalg, allerede revet væk. Det begejstrer, også blandt festivalens ledelse, hvor Peter Møller Madsen dårligt kan få armene ned:

– Det er fantastisk, at vi har så meget momentum i disse år. Det spiller helt sikkert ind, at vi de seneste par år har steppet op programmæssigt, og også har fokus på festivalens generelle udvikling. Vores gæster skal have noget for pengene, siger festivalformanden. Der er allerede solgt flere partoutbilletter i år, end Nibe Festival solgte til rekordåret i 2016.

– Vi har blandet »billetkortene« således, at vi i år har rekordmange partoutbilletter i salg, og alligevel nærmer den røde lygte sig altså, siger Peter Møller Madsen.

Billetpriserne stiger endnu engang 1. maj, og det er ved at være alvor, hvis man vil sikre sig en tur i skoven samtlige dage under årets festival. – Vi tør ganske enkelt ikke forudsige, om vi har partoutbilletter tilbage efter billet-prisstigningen. Og det er vel også værd at nævne, at der er under 1000 onsdags- og lørdagsbilletter tilbage på nuværende tidspunkt, siger Peter Møller Madsen, og tilføjer: – Det ser ud til, at vi flere festivaldage bliver 16.000 tikkende hjerter i Skalskoven.