1.-2. oktober begynder salget af billetter til næste års festival med fordelagtige Early Bird-priser

Der er stadig 9 måneder til, at næste udgave af Nibe Festival løber af stablen i Skalskoven 4.-7. Juli 2018. Men allerede nu er der mulighed for at sikre sig en billet, når salget skydes i gang fra søndag kl. 10.00  til mandag kl. 10.00.

Efterspørgslen på billetter i det tidlige salg er steget de seneste år. Og det er på ingen måde for tidligt at tage hul på festlighederne, mener festivalleder Peter Møller Madsen - selvom der endnu ikke er offentliggjort et eneste navn.

- Vi ser det helt sikkert ikke et problem for gæsterne, at vi heller ikke i år har været ude med navne endnu. Vores gæster har, med den stigende interesse for at købe billetten i det første døgn, sendt os klare signaler om, at de vil Nibe, og har tiltro til, at vi som minimum lever op den tillid, de viser os, siger han, og tilføjer:

- Bookingprocessen ruller på skinner. Der er masser af lækkert dansk musik ude i 2018, så mon ikke vi kommer til at byde på noget legendarisk, noget stort, noget nyt og noget unikt. Allerede nu kan jeg fornemme, at vi kommer til at sige pænt nej tak til artister, som vi faktisk ellers gerne ser på Nibe - ikke mindst fordi udbuddet er så stort, og fordi vi selvfølgelig også skal blive ved med at forny os.

I år er der udelukkende mulighed for at få fingre i Early Bird billetterne, når de udbydes i salg 1.-2. Oktober. Derefter åbner det regulære billetsalg først 1. november.

- Nibe 2017 var uden tvivl en af tidernes fedeste festivaler - ovenikøbet med rekordomsætning og med rekordmange gæster i vores smukke skov. Vi forventer logisk nok voldsomt genvalg og drøn på billetsalget lige fra start.

Og hvis du skal give en lille teaser til publikum, hvad kan man så forvente sig af programmet for Nibe 2018?

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan præsentere nogle internationale baskere. Vi har flere bud ude, men det er altså ofte en lang proces og et puslespil, når en verdensturne skal falde på plads. Det vil dog altid være en prioritet for os at lande noget internationalt. Ikke mindst fordi disse navne ofte kun spiller én koncert i Danmark. Det har stor betydning, at vi både tager de artister, som spiller bredt, og som mængden vil have, men også, at vi kan byde på både danske og internationale navne, som vi har – eller næsten har - for os selv. Jeg er i den grad optimistisk for musikprogrammet på Nibe 2018, siger Peter Møller Madsen.

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan præsentere nogle internationale baskere i 2018, siger festivalleder Peter Møller Madsen, som allerede nu gennem lang tid har arbejdet på at tilrettelægge næste års musikprogram.