Mew er andet navn på plakaten til 2018-udgaven af Nibe Festival.

Nibe Festival løfter nu sløret for endnu et navn, der skal spille Skalskoven op i festivaldagene 2018.

Med på plakaten kommer Mew, det legendariske danske rockband, der i år fejrer 15 års jubilæet for deres gennembrudsalbummet ”Frengers”. Bandet spiller sjældent koncerter på dansk grund, og har gennem mere end et årti markeret sig som landets største og stærkeste band på den internationale scene.

Mew er i 2017 aktuelle med albummet “Visuals”, og der er dermed lagt op til en god blanding af både nye hits og udødelige ørehængere som ”The Zookeeper’s Boy”, ”Special” og ”156”, der har boret sig ind i dansk rockhistorie.

Koncerten på Nibe er en af blot få danske koncerter denne sommer, og det glæder festivalleder Peter Møller Madsen, der ser frem til at byde festivalens gæster udenfor til en helt speciel oplevelse:

- 15-året for “Frengers” er den perfekte anledning til at invitere legendariske Mew til Nibe Festival. Vi vil så gerne give vores gæster noget, de ikke får mange andre steder, og Mew er helt klart i den kategori, siger han.

Mew spiller på festivalen lørdag 7. juli. På plakaten for Nibe Festival 2018 findes også den internationale headliner i form af det Irske band The Script, der ligeledes bliver en af få koncerter på dansk jord næste år.