Helmig på Nibe Festival.

Der er lagt op til kæmpe syng-med-fest, når Thomas Helmig lægger vejen forbi Skalskoven til sommer

Thomas Helmig er klar til at ramme publikums hjerter, når han til sommer indtager Nibe Festival. Med sange som alle generationer kan synge med på, er der garanti for en fest af de helt store, når en af Danmarks største entertainere spiller op under trækronerne.

- Helmig har længe været en kæmpe prioritet for Nibe Festival. Ikke alene er det meget længe siden, at han har gjort vores smukke skov endnu smukkere, han er også mere populær end nogensinde, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Nok har Helmig huseret på den danske musikscene i en menneskealder, men han er indbegrebet af en kunstner som evigt formår at forny sig, så han appellerer til både de helt unge og deres forældre.

Thomas Helmigs nye slidstærke numre vil stå side om side med evergreens som “Stupid Man”, ”Malaga” og ”Op og Ned” under trækronerne tegner til at blive en vaskeægte folkefest.

- Det er hamrende logisk, at vores mange glade gæster skal have muligheden for at opleve Helmigs hitparade. Det kan kun blive en kæmpe fest, siger Peter Møller Madsen.

Thomas Helmig er tredje offentliggjorte navn på Nibe Festival 2018. Han tilslutter sig det netop offentliggjorte danske rockband Mew og den irske gruppe The Script, der er musikfestivalens internationale hovednavn.