400 til musikalsk underholdning, kaffe og lagkage i Nibe Idræts- & KulturCenter

Traditionen tro blev der fredag før festivalugen og i tæt samarbejde med Ældre Sagen, Nibe, afholdt et flot arrangement for ”de unge der er blevet lidt ældre”.

Dejlig stemning
Hallen summede af glade gæster og glade toner, først fra Nibe Harmonikaklub, dernæst var det de lokale Bongoes, der spillede op, hvor også danselystne gæster havde mulighed for at få en svingom på dansegulvet.

Formand for Nibe Festivals bestyrelse Thomas Larsen bød velkommen til denne start på festivalen, og kunne glæde sig over, at der også her er tale om rekord i år med 400 deltagere til dette arrangement, og ikke mindst kunne han glædes over at Ældre Sagen også i år står for arrangementet.

Nibe Harmonikaklub var atter i år et meget populært indslag, der fra start satte god stemning.

Aktuel status
Thomas Larsen gav herefter en kort status over festivalen. Billetsalget åbnede i september 2023 og efter en uges salg var alle partout billetter solgt. Medio maj i år kunne man melde ALT udsolgt. Det betyder, at der i år vil være ca. 20.000 gæster i skoven hver dag, og der er i år sket en udvidelse af Hestepladsen, ligesom der er udvidet på Camp-områder.  Der er rundt regnet sat 16 km hegn op omkring Nibe Festival. Der forventes i år en omsætning på 70 mio kr.
Slutteligt ønskede Thomas Larsen at følge ”nye tider”, og tog en selfie med en stor del af gæsterne til ældrekoncerten.

Grethe Laursen, formand for Ældre Sagen i Nibe, bød velkommen til arrangementet, og var glad for at se så mange var mødt op, og takkede især de frivillige hjælpere, uden dem er det ikke muligt at få det til at lykkes. Der har været travlhed i dagene op til, men med et samspil imellem frivillige, festivalen og hallen er det praktiske blevet løst.

Hun ønskede samtidig tillykke til Nibe Harmonikaklub, der i år kan fejre 40 års jubilæum, og tilsvarende lykønskning blev rettet til Bongoes med deres 60 års jubilæum.

Som tidligere år kunne gæsterne nyde en kop kaffe og lækker lagkage i pausen. /HBS