HÅNDBOLD – Jyllandsserien herrer

Nibe HK – Tårs/Ugilt IF: 27-22 (16-12)

Mål for Nibe: Mads Espensen 6, Frederik Dahl Johansen 4, Mads Krogh 4, Rasmus Skoda 3, Kasper Høygaard 3, Magnus Veggerby 2, Andreas Bruunsgaard 2, Anders Droob 2, Frederik Skak og Christian Hedegård hver 1 mål. 

Superfight og periodevis godt spil.
– det er ifølge træner Jan Frank opskriften på denne vigtige kamp som holdet lørdag eftermiddag brændte af på hjemmebanen i Nibe, og rigtig flot at nerverne blev holdt nede det meste af kampen.

– Spillerne var klar fra første fløjt og der blev gået til makronerne og hjemmeholdet fik lavet nogle gode kontraer med god bredde i spillet og kom foran 8-3. Så gik spillerne lidt i stå og valgte nogle forkerte løsninger – og så var stillingen pludselig 10-9 med 9 minutter til pausen.

Drengene fandt så koncentrationen frem igen og hjemmeholdet rykkede til 16-12 ved pausen. Super indsats af drengene, lyder det fra en begejstret træner.

Efter pausen hakkede motoren lidt – om det var nerverne der begyndte at melde sig – hvem ved? Hjemmeholdet holdt imidlertid forspringet på 3 mål det meste af 2. halvleg, men igen rykkede Nibenitterne lidt til sidst med super forsvarsspil og hev lige nogle gode kombinationer frem i angrebsspillet. Kampen sluttede dermed på 27-22.

– Det er rigtig fornemt at se, at hele holdet byder ind med skud, hvor det før var 2-3 mand, der hver skulle lave 6-7 mål for at vinde, så er det sgu godt…

– Et ekstra plus til Mads Espensen og Frederik Dahl, som efter et par mindre gode kampe spillede sig op – og Mads Krogh i slutfasen efter super gode ryk fra unge Christian Hedegård og Kasper Høygaard ... men stor ros til alle for en mandfolkeindsats, lyder det afslutningsvis fra Jan Frank.

Nu er førstepladsen i puljen så hjemme, men ifølge Jan Frank går holdet også efter oprykning til 3. Division. Dette kan sikres ved stævnet lørdag i Nibe, hvor Jyllandsserie-drengene møder Hjallerup IF.

Jan Frank opfordrer alle håndboldglade til at være med til at fylde lægterne omkring banen, så stemningen kan bære Nibeholdet den sidste vej mod 3. division.

Også Nibe HK’s næstbedste herrer kæmper en kamp i serie 1. Her handler det imidlertid om at blive i rækken.

Efter kampen var humøret i top hos Nibespillerne, og de ser nu frem til næste lørdags kamp på hjemmebane, der kan bringe holdet tilbage i 3. division.