Nibe tabte sæsonpremieren i serie 2.

FODBOLD, serie 2:

Nibe Boldklub - Arden: 3-4 (0-3)

Målscorer for Nibe: Niclas Schunck, Henrik Bruun og Andreas Schunck. 
Gule kort: Kenneth Lohse og Martin Sandvej

Sæsonpremieren i serie 2 stod lørdag i et opgør mellem Nibe og Arden. Dette var samtidig Henrik Bruun og trænerteamets første officielle kamp i spidsen for de grønne ørne.

Kampen startede med et overtag til Nibe. Hjemmeholdet sad på det hele, mens Arden stod godt i de defensive rækker.

Efter 10 minutter knaldede Niclas Schunck bolden afsted fra distancen med retning mod det ene hjørne, men på et flot redning af en stærkt spillende Arden keeper, forhindrede han Nibe at komme foran.

Udeholdet kæmpede sig mere ind i kampen, og efter en halv times spil kom fortjenesten i et mål til gæsterne. Ardens farlige angriber viftede let Nibes kaptajn Martin Sandvej væk og kunne flot score til 1-0.

Blot 5 minutter efter var den  gal igen i forsvaret. En dårlig tilbagelægning/clearing blev opsnappet af en Ardenspiller som lobbede den over Lars Loft i målet.

Kenneth Lohse fik et gult kort efter 40 minutter, for et hårdt frispark. Da uret rundede de 45 spurtede Arden angriberen fra Nibe forsvaret og blev lidt klodset væltet omkuld i feltet. Efterfølgende fik Martin Sandvej et dumt gult kort for brok. Arden scorede sikkert fra pletten til 3-0.

Med 25 minutter igen scorede Niclas Schunck på et hovedstød. Nibe kunne komme på 2-3 men den spillende træner skød over mål på tæt hold.

Bruun scorede sit første mål i den grønne trøje efter 30 minutter af 2.halvleg. Herefter pressede Nibe gevaldigt på for at få det udlignende mål, men Arden slog en kontra og gjorde det til 4-2.

Nibe fik tilkendt et straffespark da der manglede 5 minutter. Andreas Schunck scorede sikkert til 3-4. Arden red så stormen af og kunne trække sig som sejrherre i sæsonpremieren.

Andreas Schunck scorede mod kampens slutning til stillingen 3-4.