FODBOLD, serie 2

Nørager / Rørbæk - Nibe: 2-5 (1-1)

Mål for Nibe: Kenneth Lohse, Andreas Corfitz, Andreas Schunck (2),  Sebastian Julin.

Lørdag skulle Nibe Boldklubs serie 2 spille deres første udekamp i denne sæson imod Nørager. Kampen blev flyttet til Rørbæk Stadion da Nøragers normale hjemmebane ikke var egnet til fodbold. Begge hold var kommet fra start med et nederlag, så det var tydeligt at ingen af holdene kunne tåle at tabe.

Nibe kom ud som lyn og torden og efter bare 4 minutter spil kom kom Andreas Schunck fri i højre side af fældet og lagde en perfekt tvær aflevering til bagerste stolpe hvor støvsugeren Kenneth Lohse satte indersiden på og så stod er 1-0 til Nibe.  Det blev desværre en sovepude for Nibe. Nørager kom godt igen og spillede også fin fodbold. Efter et kvarters spil blev Nibe overløbet i venstre side og så stod der 1-1. Nibe kom derefter bedre med i kampen og kom da også til et par muligheder.

Efter en halv times spil blev Gazellen, Niclas Schunck sendt afsted i dybden hvor han sprintede fra Nøragers forsvarsspiller, som kun kunne vælte Gazellen bagfra lige på kanten af feldet. Dommeren gav Nøragers forsvarsspiller rødt kort. Derefter stod der Nibe på det hele med de måtte nøjes med 1-1 ved pausen.

Det var et koncentreret Nibe hold som kom på banen efter pausen.  Efter 55 minutter kom scoringen fra Andreas Corfitz. Kort efter var Andreas Schunck på pletten med en scoring efter et flot opspil. Bolden var knap kommet ud af nettet da den pludselig lå i den anden ende, efter en solo tur af Nøragers højre kant som var Nøragers bedste mand. Det rystede ikke Nibe. Med et kvarter tilbage var Andreas Schunck på spil igen og så stod der 4-2. Efter scoringen kom Sebastian »Tordenstøvle« Julin på banen og der gik ikke langtid før han kom i fokus. Han fik bolden et par meter uden for feltet og uden og blinke tog han et træk og smadrede bolden op i hjørnet, 5-2 som også blev kampens resultat.