FODBOLD, serie 2

Kvik/Aalestrup –Nibe: 0-2 (0-0)

Mål for Nibe: Henrik Bruun, Andreas Schunck.

For anden gang på fem dage skulle Nibe Boldklubs bedste herrehold i aktion. Denne gang mod topholdet Kvik/Aalestrup som havde vundet de to første kampe uden at have indkasseret mål.

Det første, der dog mødte spillerne da de trådte ind på banen for at varme op, var ikke bare en pløjemark; det var en pukkelpist. Det var da også det helt store samtaleemne under opvarmningen, hvor bolden uden varsel pludselig kunne hoppe op i de ædlere dele.

Nibe startede kampen meget fokuseret og prøvede at få lagt et pres på Kvik. Det bølgede dog frem og tilbage den første halve time, hvor det var tydeligt, at begge hold ledte efter rytme. Men efter 35 minutter begyndte der at ske noget. Efter et flot pres af Niclas »Gazzer« Schunk, fandt han efterfølgende flot Henrik »Brøler« Bruun, som sender en flot afslutning mod det lange hjørne. Skuddet gik dog en snert forbi. 5 minutter efter fik Nibe et frispark og fra 25 meter, og her sendte Bruun bolden direkte op mod hjørnet men en fremragende redning fra Kvik´s målmand gjorde, at der fortsat stod 0-0 ved pausen.

Fra 2.halvlegs start stod der Nibe på det hele og man kunne fornemme det kun var et spørgsmål om tid før de grønne fik hul på bylden. Det skete da også efter 15 minutter. Endnu et flot angreb førte til et hjørnespark og med et hårdt og præcist indlæg fra Jonas Koldkjær kom Henrik Bruun forrest, og så var Nibe foran 1-0. Nibe fortsatte med at mase Kvik baglæns, og var langt foran Kvik i både tanke og handling. Med 20 minutter igen leverede Andreas Schunk og Jonas Koldkjær flot tiki taka bold i højre side, hvorefter Andreas Schunck blev nedlagt i feltet og korrekt dømt straffe til Nibe, som Andreas Schunck selv scorede på til 2-0. Mod slutningen pressede Nibe på for at lukke kampen helt. Asbjørn »Marianne« Corfitz havde bedste forsøg, men afslutningen blev reddet på stregen.

Anden sejr i træk og endnu engang viste Nibe at den hårde træning i vinters har hjulpet. De har i de tre første kampe scoret 10 mål, 9 af dem er scoret i anden halveg, hvilket viser både et fysisk og mentalt overskud hos spillerne.

Nibe Boldklubs førstehold spiller næste kamp mandag på Nibe stadion mod Farsø-Ullits, der ligger på rækkens andenplads med 7 points. Nibe har 6 points på rækkens tredjeplads.