FODBOLD, serie 2

B52 – Nibe 2-0 (0-0)

Gule kort: Asbjørn Corfitz og Andreas Schunck

Nibe skulle op mod en anden type modspiller i seneste rundes serie 2 opgør. Sidste weekend var en kamp mod et fysisk og godt kæmpende hold fr  Gundersted, mens det denne gang var mod et stærkt teknisk spille Aalborghold fra B52.

Nibe blev sat under pres fra starten, dog var de blå ikke helt effektive når de nåede Nibes felt. Nibe lurede på hurtige omstillinger med de hurtige rakketter i front, Lohse og Schunckbrødrene, mens kreatøren Koldkjær lå og fodrede dem med gode frispilninger. På midtbanen lå Henrik Bruun og Asbjørn Corfitz og arbejdede som to arbejdsheste. Firebackkæden sørgede for, at B52 ikke fik scoret som følge af deres overtag.

B52 intensiverede deres pres, og dette gav plads til de grønne angribere i modstanderens bagrum. Asbjørn Corfitz fik lagt en sukkerbold ned mellem deres forsvar og keeper, men Niclas Schunck missede på nært hold. Martin Sandvej kunne med held have bragt Nibe foran 1-0 på et hovedstød, men bolden røg en halv meter ved siden af stolpen. I slutningen af første halvleg blev Asbjørn Corfitz præsenteret for det gule kort.

I starten af 2. halvleg havde Nibe spillet, men det var hjemmeholdet der kom foran 1-0. Et langt indkast fik lov til at passere helt til bagerste stolpe, og her kunne en fri B52 spiller score let til 1-0.

Andreas Schunck blev sendt til baglinjen og fik sendt en bold ind i feltet, bolden lå desværre bag brormand Niclas, som sparkede med hælen bag om støttebenet, bolden blev reddet på stregen, dog så det fra trænerbænken ud til, at bolden var over stregen. Dommerens fløjte forblev tavs, i stedet løb B52 op i den anden ende og scorede til 2-0, som også blev kampens resultat.

Nibe var der ikke på dagen. Flere af spillerne ramte ikke deres ellers høje niveau. Dog skal det siges at Nicolai Nielsen og Lars Loft spillede en god kamp. Nicolai tabte ikke mange dueller og kom i vejen for mange af modstanderens angreb, Loft havde et par flotte redninger fra øverste hylde.

Næste kamp er fredag aften ude mod Doense/Vebbestrup.