FODBOLD - Serie 1

Viborg FF - Nibe: 2-2 (1-1)

Mål for Nibe Boldklub: Niclas Schunck (2).

Nibe kunne mandag spille sig på 3. pladsen med en sejr over Viborg, og det var da også et tændt Nibe hold som mødte op. Holdet måtte til kampen undvære cheftræner Henrik Bruun og Andreas Corfitz. Tilbage på holdet var Mathias Johansen og Gustav Knudsen.

Det var dog et andet hold,  Viborg stillede op med end i det første indbyrdes opgør, hvor de bl.a. havde den tidligere Superliga spiller Asbjørn Sennels med.

Nibe startede kampen godt og fik lagt et hårdt pres. Allerede efter 4 minutter havde Andreas Schunck en stor mulighed foran mål, men skød desværre over. Efter 10 minutter blev Nibe dog straffet på kontra i højre side. Det vækkede for alvor Nibe, som satte tempoet yderligere op. Christian Lohse fik en stor mulighed ,men skød lige på målmanden.

Efter 20 minutter fik Nibe dog udlignet på et flot angreb. Christian Lohse kæmpede sig igennem midten og fik presset bolden videre til Niclas Schunck, der resolut bankede bolden fladt i mål. Resten af halvlegen bølgede det frem og tilbage, hvor Nibe dog kom tættest på.

I pausen blev der diskuteret og snakket om de manglende procent af vildskab, som Nibe holdet så flot har vist de seneste kampe. Spillerne tog det til sig og kom blæsende ud til anden halveg. Allerede efter 2 minutter kom Nibe på 2-1 på endnu et flot angreb. Andreas Schunck brød igennem Viborgs forsvar og slog et hårdt indlæg ind til brormand Niclas som sikkert kunne gøre det til 2-1. Nibe havde efterfølgende chancer til at komme foran både 3-1 og 4-1. Først ved Christian Lohse, som desværre skød direkte på keeperen inde i feltet og dernæst Niclas Schunck som fra tæt afstand ramte bolden forkert på en flugter og skød forbi mål.

I stedet sker det som ofte sker ved føringer på èt mål. Nibe begyndte at bakke og Viborg anede muligheden for udligninng. 10 minutter før tid kom udligningen så på et indlæg, hvor Nibe stod lidt for langt tilbage.

En kamp som Nibe i store dele spillede flot fodbold mod et godt Viborghold, men manglede den sidste procentdel af kynisme i begge felter.

Nibe er nu uden nederlag i 5 kampe i streg, hvilket er yderst imponerende da holdet i efteråret lå under nedrykningstregen indtil sidste spillerunde.