FODBOLD - Serie 1

Højslev-Nibe: 2-4 (1-3)

Målscorere for Nibe: 1-0 Christian Lohse, 2-0, 3-1 og 4-1 Niclas Schunck.

Nibe skulle fredag den 25/5 møde rækkens nummer 3 Højslev. En plads Nibe ville overtage med en sejr. Der ventede dog Nibe en svær opgave, da Højslev ikke har tabt en kamp siden premieren. Udeholdet var dog yderst fokuseret på opgaven og var klar til at møde en svær modstander i den tunge varme.

Nibe startede kampen med et drømmemål efter blot 2 minutter. Andreas Schunck kom igennem i højre side og lavede et perfekt indlæg til Christian Lohse ved bagerste stolpe, som med en dommedagsflugter bragede bolden i mål; fremragende. Efterfølgende fik Højslev fat i kampen, hvor Nibe halsede efter. Men på et flot kontraangreb kunne Andreas Schunck levere sin anden assist. En flot aflevering i dybden til brormand Niclas, som sikkert kunne gøre det 2-0. Minuttet efter reducerede Højslev til 1-2 på hjørnespark men blot 5 minutter senere viste brødrene Schunck igen klasse. Andreas modtog bolden på egen banehalvdel og sendte lynhurtige Niclas afsted i venstre side. Han tog et par træk ind i banen og scorede resolut og fladt i det lange hjørne. Et rigtigt angriber-mål.

I pausen var spillerne enige om der skulle leveres bedre fodbold, for kønt havde det ikke været. Det var dog et Nibehold som fra start af anden halveg blev presset tilbage af Højslev og ikke fik fat i spillet. Men efter 15 minutter kunne Niclas Schunck fuldende sit hattrick. Indskiftede Andreas Corfitz kom igennem i højre side og sendte en perfekt aflevering modsat til Niclas som uden for feltet kunne sætte bolden op mod hjørnet til 4-1. Med 20 minutter igen blev Asbjørn Corfitz vist ud med et gult kort og det efterfølgende frispark scorede Højslev på. Resten af kampen pressede hjemmeholdet på, dog uden at komme frem til de store chancer.

Det blev således en yderst vigtig sejr til Nibe som nu befinder sig på 3. pladsen. Men også en hård kamp for Nibe, som kampen igennem brugte mange kræfter. Asbjørn Corfitz udtalte bl.a. efter kampen: – Det blev en kamp, hvor vi hele tiden halsede efter. Vi fik aldrig rigtig fat og blev konstant presset bagud. Det viser dog også, hvor langt holdet er nået når man vinder selv de kampe, hvor man ikke får ordentlig fat. Derudover er Niclas Schunck for alvor kommet i gang med målscoringen og har nu scoret fem mål i blot to kampe.

Næste kamp for Nibe er onsdag mod F.C Fjordsiden i landspokalen, hvorefter der venter en revanche af de større mod Nors lørdag på Nibe stadion. Sidste gang Nibe tabte var til netop Nors.