FODBOLD – Serie 2

Støvring - St. Restrup IF: 6-3 (5-3)

Målscorere for RIF: 3-1: Christian Montoya, 3-2: Andreas Hedegaard, 3-3: Benjamin Ajero

St. Restrup IF spillede fredag aften på udebane mod Støvring på et solbeskinnet Støvring Stadion. En vigtig kamp, når der skeles til tabellen. Støvring er under nedrykningsstegen, mens St. Restrup IF ligger midt i tabellen, men kun 7 point skiller de to hold af.

Støvring havde til dagens kamp byttet rundt på størstedelen af deres jyllandsserie hold, til fordel for deres serie 2-hold, i håbet om at kunne redde endnu en serie 2-sæson for dette.  

Støvring startede kampen bedst, og lagde et stort pres på St. Restrup IF. Inden for kampens første 20 minutter havde Støvring bragt sig på 1-0, 2-0 og 3-0 inden St. Restrup IF med Christian Montoya i målscorens rolle fik bragt sit hold på 3-1. Kort tid efter sparkede Andreas Hedegaard en returbold i målet til 3-2. Øjeblikket efter sendte Benjamin Ajero et frisparks-missil i mål til 3-3, hvor Støvring-målmanden kun kunne se måbende til at bolden hamrede i mål. En hæsblæsende og yderst målrig første halve time af opgøret. Men der var flere mål i vente. I halvlegens sidste 5 minutter fik Støvring scoret til 4-3 og 5-3.

Anden halvleg blev knap så målrig som kampens første. Efter 60 minutter bragte Støvring sig på 6-3 – på den måde havde de to Støvring-spillere; Christian Guldager og Mads Harbo Hansen delt Støvring-holdets mål mellem sig med hver deres hattrick. Kampens sidste 30 minutter bar præg af en række gule kort til begge hold – 3 stk. til Støvring og 2 stk. til St. Restrup IF, og der kom ikke flere mål i kampen, hvorfor kampen sluttede 6-3.