FODBOLD – serie 1

Nibe – Nors 7-0 (6-0)

Målscorere for Nibe: Andreas Schunck 4, Asbjørn Corfitz 2 og Christian Lohse 1

Gule kort: Asbjørn Corfitz og Jesper Droob

Nibe havde i den grad revanche tilgode mod bundproppen Nors, da de lørdag gæstede Nibe Stadion.

Kort sagt, så blev Nors sendt hjem med en ordentlig lussing på hele 7-0. – Jeg kan simpelthen ikke huske hvornår Nibe har haft et serie 1 hold der har vundet med så meget, siger assisterende træner for hjemmeholdet, Bjarke Skau.

Kampen startede med et stormløb mod Nors’ mål. Allerede efter 4 minutter kommer Nibe foran 1-0 ved et mål af den formstærke Christian Lohse. Andreas Schunck var fodermesteren bag.

10 minutter efter var rollerne byttet om: Andreas Schunck scorede til 2-0, hvor Lohse var arkitekten bag.

Så var den kamp vel nærmest afgjort. Nors blev ramt af et tåbeligt gult kort for brok, bagud 2-0 og en mand mindre. Alligevel kommer Nors frem til 3 store chancer, men Michael Frendrup, ja den Michael Frendrup, hiver 3 fantastiske redninger ud af ærmet. Stærkt reddet af den evig loyale og pålidelige keeper, som altid står klar når lokummet brænder og der mangler en målmand.

Efter en halv time overspurter hjemmeholdets venstre back Nicolai Nielsen alt og alle og får en flot aflevering af Henrik Bruun, løber som sagt i dybden og serverer bolden for fødderne af Andreas Schunck der nemt scorer til 3-0.

Herefter gik det hurtigt. Andreas Schunck scorede til 4-0 på et fornemt oplæg fra Andreas Bødker og Asbjørn Corfitz header Nibe på 5-0.

Målet til 6-0 fik minderne frem fra Manchester United i slutningen af 90’erne, hvor Yorke og Cole kunne finde hinanden i blinde. Christian Lohse spillede bolden ind i banen, Andreas Schunck sprang over og Asbjørn Corfitz hakkede første gang og scorede fra 27 meter. De tre er lige pt i et vanvittigt godt spillehumør.

Anden halvleg blev desværre ikke til den helt store nedsabling som i første halvleg. Et enkelt mål blev det til på et godt oplæg af Niclas Schunck.

Nibe besætter nu 3. pladsen i rækken, hvor der mangler kampe mod Roslev (ude), KVIK/Aalestrup (hjemme) og Hobro IK (ude).