Hjemme i DcH Nibe, var det en rigtig hyggelig dag, hvor ikke mindre end 13 hvalpe blev testet på deres kunnen og minsandten, om der ikke var så dygtig en hundefører, der scorede max. point. Og ud fra de øvrige fine resultater, har det været et rigtigt motiveret hvalpehold.

Første pladsen blev vundet af Emma Burskov Rasmussen og Vilfred med 100 point ud af 100 mulige. 2. pladsen blev vundet af Preben Sand og Sally 99.5 point. 3. pladsen blev vundet af Elisabeth Reinewald og Milla med 97 point. 4. pladsen gik til Ana Justesen og Nola med 95,5 point. 5. pladsen gik til Peter Rinder og Logan med 94,25 point, 6. pladsen gik til Kim Brams og Nala med 93,25 point, 7. pladsen gik til Morten Bock og Java med 90,0 point, 8. pladsen gik til Mette Ejsing og Sango med 89,0 point, 9. pladsen gik til Pernille Møller og Viggo med 88,5 point, 10. pladsen gik til Malene Lange og Felix med 88,25 point, 11. pladsen gik til Dorthe Fryhstyck og Freja med 87,5 point, 12. pladsen gik til Tenna Iversen og Ludwig (som var væk fra holdet i lang tid pga brækket ben) med 79,5 point.

Udenfor konkurrencen stillede Kurt Nielsen (Elitehundefører) op med sin nye hvalp Heika og fik 97,5 point.

I Arden deltog DcH Nibe med 2 ekvipager ved landsdækkende lydighedskonkurrence.
Trods varmen og en lineføring, der kun gav 2 point ud af 10 mulige, indtog Anton og Rikke Moosdorf 1. pladsen i C klassen med 124 point. Resten af øvelserne gik nemlig som smurt.

I B klassen deltog Pia Reintoft og Emma og ekvipagen indtog 8. pladsen med 161,80 point.

I Lindholm blev der afholdt landsdækkende rallykonkurrence i de 4 ordinære klasser (begynder, øvede, ekspert og champion) og her deltog DcH Nibe med 5 ekvipager i henholdsvis begynder- og øvet klasse. Herudover deltog 3 af ekvipagerne også i den åbne klasse.

Ditte Floor Stevn og Noa, deltog i begynderklassen og indkasserede en flot 2. plads med 83 point ud af 100 mulige. Noget de bestemt kan være stolte af, idet der faktisk kun var 5 ekvipager (ud af 13) fra begynderklassen som bestod. Øvrige 8 ekvipager i denne klasse måtte gå hjem med en IB (ikke bestået).

I den Åben Klasse, (hvor alle de ordinære klasser kan deltage), indkasserede Anne-Mette Mørk og Nynne IB (ikke bestået). Kurt Sørensen og Kenzo scorede 72 point og blev nr. 9, Derudover deltog Anne-Mette Mørk også med sin 2. hund Berta, og scorede 17 point, hvilket rakte til en 18. plads.

I øvet klasse scorede Kurt Sørensen og Kenzo 96 point og indtog således 1. pladsen, og kan udover en flot 1. plads, også bryste sig af en oprykning til Ekspert-klassen. De øvrige 3 ekvipager Anne-Mette Mørk med hhv. Berta og Nynne, og Lene Hørup med Nala, indkasserede alle en IB.

Til gengæld høstede både Anne-Mette Mørk og Lene Hørup dog en trøstepræmie. Anne-Mette for godt hundearbejde, idet hun kæmpede en brav kamp, for at få hendes 2 hunde igennem banerne. Lene Hørup fik hendes for god kampgejst, da hun til trods for en skadet fod, valgte at gennemføre gennemløbet i den øvede klasse.

Fra venstre Rikke Moosdorf og Anton. Til højre Pia Reintoft og Emma.

  

Rally konkurrence i Lindholm: Til venstre Kurt Sørensen og Kenzo. Til højre Ditte Floor Stevn og Noa.