FODBOLD, Serie 1, herrer

Østervraa – Nibe: 2-5 (1-4)

Målscorere for Nibe: Niclas Schunck 2, Kenneth Lohse, Jesper Kristensen og Gabriel Rask Martinez

Gule kort : Martin Sandvej og Andreas Bødker

Nibe skulle på besøg hos oprykkerne og topholdet fra Østervraa. Nibe var til kampen uden Christian Lohse, Mathias Johansen og Anders Lassen. Alle tre var ude med skader, dog er Lohse og Lassen i bedring og forventes at træne så småt med i den kommende uge, fortæller assistenttræner Bjarke. Skau.

Trænderteamets første store opgave var at få spillerne klar fra kampens start. En intens opvarmning og et godt taktikoplæg skulle hjælpe på denne opgave.

De grønne startede helt klart bedst, og hjemmeholdet var stort set ikke på Nibes banehalvdel. Angrebsmaskinen var virkelig velsmurt og defensivt stod Nibe bare stærkt på alle pladser.

Martin Sandvej fik et fortjent gult kort efter at have stoppet en Østervraa kontra, et professionelt frispark som kunne havde endt i en 1 mod 1 mod Lars Loft.

Men efter 30 minutter var den gal i Nibes højre side. To-tre Nibespillere så passivt til at en Østervraa spiller tog et par træk og bankede bolden i nettet fra 25 meter.

7 minutter efter var ligaens topscorer på spil i feltet. Kenneth Lohse spillede Niclas Schunck fri, og han scorede sikkert til 1-1. Fire min efter var det den hjemvendte frelser Andreas Schunck, der spillede den unge Kenneth Lohse fri, som flot vipper bolden over en fremstormende Østervraa keeper. Fuld fortjent føring til Nibe.

Efter 42 minutter var det nyindkøbet Nicolaj Kjelder, der trykkede af fra 25 meter med et knaldhårdt skud. Riposten ender ved den unge Nibeknægt Gabriel Martinez, som resolut bankede bolden i kassen til 3-1. Banens bedste spiller, Andreas Bødker, spillede sidst i første halvleg Niclas Schunck fri til 4-1.

I anden halvleg var det også Nibe, der helt klart var bedst. Hjemmeholdet blev holdt fra chancer, godt ført an af en hårdtkæmpende midterakse bestående af Asbjørn Corfitz og Nicolaj Kjelder.

Hjemmeholdet scorede til 4-2, men kort efter scorede den unge Jesper Kristensen til kampens resultat 5-2. Andreas Bødker fik et gult kort i de døende minutter, da han saver en modspiller midt over i kamp om bolden.