FODBOLD, Serie 1, herrer

Hirtshals-Nibe: 2-0 (0-0)

Gule kort: Henrik Bruun, Gustav Jensen, Anders Lassen og Kasper Jørgensen

Puha, det er en af de opgør som er svære at beskrive med ord, men dog er fyldt med overskrifter: Høj intensitet, flot angrebsfodbold af Nibe, brændte chancer på stribe, brændt straffespark, Hirtshals træner bortvis og et hovedstød på overliggeren i overtiden med mulighed for at hive et fortjent point med hjem udeblev, konstaterede holdleder Allan Nicolajsen efter kampen.

»En skandale vi ikke vinder denne kamp«, var da også det første cheftræner Henrik Bruun sagde efter kampen til de trætte og yderst skuffede spillere.
En sejr, som havde bragt Nibe op i den sjove ende af tabellen og dermed fået lavet et hul til den nederste ende af tabellen.

Kampen startede som den fortsatte i samtlige 90 minutter, i et hæsblæsende tempo. I de første 25 minutter var det dog som om, det gik for stærkt for begge mandskaber, hvor det ene angreb efter det andet buldrede ned mod begge målmænd, dog uden det blev helt farligt, da det ofte gik for stærkt.

Resten af halvlegen var der dog kun et hold på banen, nemlig Nibe. Udeholdet begyndte at spille med flere spilstationer i angrebet og det hjalp. Det startede med et typisk angreb anført af brødrene Schunck, hvor Andreas sendte Niclas alene afsted mod Hirtshalsmålet men målmanden reddede. 5 minutter efter var Niclas igen på spil med en chance, dog fra en spidsere vinkel. Målmanden afværgede og på riposten brændte Nikolaj Kjelder en kæmpe chance. Kort før pausen leverede Nibe et mønster angreb med 1-2 kombinationer som gav en åbning til Andreas Bødker, der var fri på kanten af feltet men også her manglede Nibe den sidste skarphed.

Anden halvleg startede som første sluttede. Martin Sandvej fik en stor mulighed efter et hjørnespark, som dumpede ned for anføreren, men han ramte desværre overliggeren. Kort tid efter startede en kavalkade af gule kort til begge mandskaber, hvor også Hirtshals' træner også blev bortvist. Stik mod spil og chancer bragte Hirtshals sig foran på et direkte frispark som blev banket op i det lange hjørne uden chance for Lars Loft. Blot 10 minutter efter havde Nibe chancen fra pletten, da Niclas Schunck blev nedlagt i feltet. Den ellers så sikre skytte, Henrik Bruun brændte desværre. Resten af kampen kæmpede Nibe røven ud af bukserne og fik bl.a. et mål fejlagtigt underkendt, da Niclas Schunck slap igennem. I overtiden fik Nibe hjørnespark. Her steg Anders Lassen til vejrs og headede på overliggeren.

Hirtshals scorede så til sidst da Nibe satsede.

Det var et yderst skuffet Nibe hold, som vurderede kampen i fællesskab efterfølgende, og samtidig føltes turen hjem fra Hirtshals ekstra lang. – Det er et af de opgør, hvor både spillere og trænerstaben uden tvivl glæder sig til returopgøret for at få revanche.

Nibe skal allerede tirsdag den 11/9 igen i kamp når Jetsmark kommer på besøg.