HÅNDBOLD - 3. division, herrer

Nibe HK – Løgstør IF 22-17 (11-11)

Målscorere for Nibe: Mads Krogh og Frederik Skak hver 6 mål, Anders Møller Droob 5 mål, Rasmus Skoda 3 mål, Mikkel B. Pedersen og Andreas Brunsgaard hver 1 mål

Der var et par pletter Nibe skulle have vasket væk i lørdagens kamp mod Løgstør IF. I efterårets opgør i Løgstør kom Nibe slet ikke i gang, og holdet spillede uinspireret og langsomt. Det samme gjalt sidste weekends kamp mod KFUM. – Så jeg er meget tilfreds med, at holdet løftede niveauet og indsatsen markant, både til ugens træninger og i dagens kamp, og at vi nu vandt sikkert over Løgstør, udtaler træner Michael Svenstrup efter kampen.

I kampens første halvleg startede Løgstør med bulder og brag og kom foran med 1-4 efter 8 minutter. Nibe kom stærkt igen og vendte 1-4 til en føring på 7-5 i de næste 7 minutter. Løgstør kom igen, og fra stillingen 7-7 fulgtes de to hold af resten af halvlegen, til pause stillingen 11-11

Efter pausen stod der Nibe HK på kampen: Nibe kom hurtigt foran med 5 mål og har fuld kontrol over kampen. I Nibe målet stod Sørens Agerbo Mortensen med en redningsprocent på højde med Nicklas Landin; det kombineret med et godt spillende forsvar, som kontant lukkede ned for Løgstørs angrebsspil gjorde, at Nibe fortjent kunne trække sig sejrsrigt ud af lokalopgøret.

Nibes næste kamp er lørdag d. 19 januar mod Vestbjerg IF på hjemmebane i Nibe Idræts & Kultur Center – i en kamp, ingen af de 2 hold vil tabe, så derfor kan jeg kun opfordre til at komme en tur i hallen. Der bliver med garanti knald på, slutter opfordrer holdleder Morten Dahl.

Den påfølgende tirsdag skal Nibes 3. division herrer endvidere møde Hjallerup IF fra 2. division i herrernes Santander Pokalturnering. Denne kamp finder sted i Nibe Idræts- & KulturCenter.

Nibes Anders Droob i fri position, sender bolden afsted.