HÅNDBOLD: Serie 1, damer

AIK Vejgaard - Nibe HK: 17-18 (9-8)

Mål for Nibe: Christina Bruun 5 mål, Anne Sofie Jensen 4 mål, Astrid Dalum 3 mål, Anne Baand og Marie Dalum hver 2 mål, Caroline Abildgaard og Sarah Bach hver 1 mål.

Søndag eftermiddag var Nibe Håndboldklubs bedste damehold i serie 1 på besøg i Filstedvejens Hal i Vejgaard.

– Vi stod overfor en kamp, vi skulle vinde, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om fortsat at være med i den gode del af puljen.
Efter sidste kamp havde vi inden dagens kamp fokus på at vores angrebsspil skulle forbedres. Vores forsvar fungerer rigtig godt, men vi laver ikke mål nok lige nu, forklarer holdets træner Annette Jensen.

Kampen i dag startede rigtig godt. Vi spillede godt de første ti minutter, men så fik vi svært ved stadig at komme til skudchancer, og ved pausen stod der 9-8.

I de første 13 minutter af anden halvleg scorede Nibenitterne kun tre mål. Holdet var bagud med to mål det meste af anden halvleg, men i slutningen formåede spillerne at hente Vejgaard og ca. et minut før tid stod der lige på måltavlen.
Nibe kom i angreb og spillede med stor tålmodighed. Anne Baand brød igennem og fik straffekast. Det scorede Anne Sofie Jensen sikkert på, og med 15 sekunder igen kunne gæsterne løbe hjem og forsvare.
– Vi formåede at holde Vejgaard væk fra flere scoringer og vi vandt kampen 18-17. Det er en utrolig vigtig sejr for os, og vi er meget glade for de to point, understreger Anne Jensen overfor Nibe Avis.

Nibe-træneren tilføjer: Vores unge spiller Sarah Bach spillede en faktisk kamp. Særligt i forsvaret var hun stærk, men også i angrebet var hun meget målsøgende og havde flere gode gennembrud.