Vejret var kun en my bedre end ved sidste uges lydighedskonkurrence, hvilket igen satte sit præg på resultaterne. Det er utrolig svært at komme rundt på et spor i stormvejr og det var nok også den disciplin, der voldte de største problemer for B hundene, således var der kun én enkelt hundefører, der opnåede karakter, der svarer til en oprykning (160 point) og det var vinderen af dagens B klasse, nemlig Jette Balslev og Tinke fra DcH Hjørring, der opnåede 174,75 point, 2. Pladsen gik til Claus Broch Christensen og Theo fra DcH Vesthimmerland med 158,30 point. 3. Pladsen gik til Lene Krogholm og Jessie fra DcH Svenstrup med 148,85 point. Nibe havde ingen hundefører med i denne klasse.

I C klassen var der til gengæld 8 ekvipager ud af 17, der opnåede oprykningsresultat, hvilket må siges, at være særdeles flot. Det kræver 110 point at opnå oprykning.  1. Pladsen blev vundet af Charlottte Isager og Sif fra DcH Støvring med 148,45 point. 2. Og 3. Pladsen lå nervepirrende tæt på hinanden med kun 0,15 point til forskel. Det blev Camilla Kronborg og Shanti fra DcH Støvring, der med 141,55 point indtog 2. Pladsen. 3. Pladsen gik til Mia Byrialsen og Koda fra DcH Viborg med 141,40 point.

Vinderne af lydighedsklassen C. Fra højre på en 3. Plads Mia Byrialsen med Koda fra DcH Viborg. I midten vinderen af klassen Charlotte Isager med Sif fra DcH Støvring og til venstre Camilla Kronborg og Shanti på 2. Pladsen ligeledes fra DcH Støvring.

Fra Nibe DcH deltog Pernille Lund og Bongo, der blev nr. 5 med 125,05 point og indkasserede for dette flotte resultat både en halv oprykning til B klassen og 1 kredspoint. Og Ole Bonderup og Vigge blev nr. 15 med 88,75 point. Det var første gang begge ekvipager deltog i landsdækkende konkurrence.