FODBOLD – Serie 2

Møldrup/Tostrup - St. Restrup IF: 1-2 (0-1)

Målscorer: 0-1: Jens Holt, 0-2: Oliver Jensen

St. Restrup IF gæstede lørdag Møldrup/Tostrup, som pt indtager rækkens sidsteplads. Omvendt havde St. Restrup IF de sidste par lampe måtte nøjes med uafgjort, hvorfor tre point ville lune i tabellen.

St. Restrup IF tog hurtigt grebet om kampen, og fik sat spillet op med brede kanter, der gav hjemmeholdet problemer. Det betød at hjemmeholdet trak sig længere tilbage på egen banehalvdel. Midtvejs i halvlegen fik St. Restrup åbnet hjemmeholdets forsvar op. Et godt sammenspil mellem St. Restrup IF’s Jens Holt og Nikolai Olsen resulterede i at Jens Holt kunne bringe St. Restrup IF foran 0-1. Dette var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var blot få minutter gammel, da Møldrup/Tostrup fik en stor målchance, men de måtte se St. Restrup IF’s Malthe Kristensen redde denne på målstregen. Herefter vågnede St. Restrup IF op, og overtog påny momentum i kampen.
I kampens 80. minut faldt kampens afgørelse, da Jens Holt opsnappede en løs bold. Hjemmeholdets målmand fik afværget, men bolden ramte en fri Oliver Jensen, der let kunne sende bolden i mål til 0-2. Det var første scoring af Oliver Jensen siden skiftet til St. Restrup IF. I kampens døende minutter kom der alligevel lidt spænding i opgøret. Møldrup/Tostrup blev tilkendt staffespark, som de scorede på til 1-2. Ydermere fik de et par standardsituationer før dommerens sidste fløjte lød – lidt spændende blev det til sidst.

Trods et slutresultat på 1-2 var det en meget fortjent sejr til St. Restrup IF.

St. Restrup IF vandt på udebane med cifrede 1-2 mod Møldrup/Tostrup. I billedet er det situationen, hvor Jens Holt bringer St. Restrup IF på 0-1 med oplæg fra Nicolai Olsen med nr. 11 på ryggen.