FODBOLD - kvinder, Pokalkamp (Sydbank pokalen):

Nibe Boldklub (s.2) – Støvring IF (JS): 1-2 (0-2)

Mål for Nibe: Rikke Nicolajsen

Mandagens pokalkamp mod Jyllandsserieholdet fra Støvring var en svær kamp på papiret, men pigerne har aldrig sagt nej til en udfordring. Vi går på banen for at vinde alle kampe, lige godt hvem vi spiller i mod, siger træner Diana Bergos. 

– Optakten til kampen var ikke så meget anderledes end alle andre kampe. Vi skal spille bolden rundt, vi skal holde vores aftaler, og vi skal kæmpe alle 90 minutter. Og ikke mindst skal vi op på hesten, efter et skuffende resultat mod Hornum, siger Nibe-træneren! 

Vi spiller i pokalkampen 90 gode minutter, hvor Støvring har mange skud på mål, vi holder dem dog fra de helt store 100% chancer. Vores forsvar og ikke mindst målmand, står rigtig godt og løser opgaven til UG, vi vidste de ville komme med alt de havde, og det var vi klar på. 

Vi holder Støvring fra mål de første 36 minutter af kampen, men her har Nibe pigerne 10 minutter, hvor de virkelig halter efter, og efter 42 minutter står der 0-2. Når man spiller mod et Jyllandsserie hold bliver man straffet, hvis man er ukoncentreret og det mærkede pigerne på de 6 minutter, hvor de scorede to mål. 

– Vi kommer på banen til 2. halvleg og hovedet holdes højt hos pigerne. De kan sagtens spille med, og vi har også skabt chancer og vi skal blive ved. Det belønner sig da Rikke Nicolajsen kunne score til 1-2 efter 51 minutter. 

Herefter blev det lidt en kamp på midten og det kan ses, at det er et Jyllandsserie hold vi spiller imod. De presser på, men kampen ender 1-2 og pigerne kan være rigtig godt tilfredse med indsatsen. Det var desværre ikke i år, vi skulle komme med overraskelsen i pokalen og slå et Jyllandsserie hold, men alle piger kæmpede, slutter Diana Bergmos. 

Efter tre kampe på en uge er der nu fortjent fri weekend til pigerne, inden de nye puljer foreligger i slutningen af denne uge.