Frejlev Stadion dannede lørdag rammen om et ægte lokalopgør, da naboerne fra Skalborg var på besøg. Skalborg er kommet flot fra start i turneringen, hvorfor det var ventet at opgøret ville være et lige et af slagsen.

FODBOLD – Serie 2

St. Restrup IF – Skalborg: 1-0 (0-0)

Målscorer: Andreas Horskær

Første halvleg var en jævnbyrdig affære. Begge hold spillede frisk til, og havde deres perioder i halvlegen. Kort før halvlegens slutning blev hjemmeholdets Andreas Horskær tildelt et gult kort. Trods en St. Restrup-mand i undertal, gik begge hold til pause med 0-0 på måltavlen.

Anden halvleg åbnede med St. Restrup IF i undertal. Dette til trods, så var det faktisk hjemmeholdet, der i denne periode skabte mest. Som halvlegen skred frem, så pressede hjemmeholdet mere og mere på for en scoring. Både Jens Holt, Christian Montoya og Martin Aagaard Jensen var alle tæt på. Efter 65 minutter blev St. Restrup IF tildelt straffespark. Dette omsatte Andreas Horskær, flot, med en scoring til følge og 1-0 på tavlen.

Efter scoringen var St. Restrup IF forsat i teten af opgøret. Jens Holt og Patrick Lindberg kunne med lidt mere held have lukket opgøret. Da dette ikke skete, så sker det som der så ofte sker i fodbold, at modstanderholdet får en gylden mulighed for at score i opgøret. Det gjorde Skalborg-holdet i dommerens døende minutter, men St. Restrup IF’s Nichlas Søe Worch fik afværget forsøget på målstegen. Så hjemmeholdet slap med skrækken, og kunne øjeblikket efter hæve armene, i sejrsrus, da dommeren fløjtede kampen af.