Nibe-roerne Pia og Søren Jørgensen deltog den forløbne weekend sammen med klubbens kajakchef Jacob Norris i det legendariske race for alle kajaktyper, » m24kc«, som blev afholdt i Malmös kanaler over 24 timer. Målet for de i alt 80 deltagere, som stillede op til løbet, var at gennemføre den maksimale distance inden for de 24 timer, fra lørdag kl. 9 til søndag kl. 9.

Banen er en rundbane på 4,3 km på kanalerne Malmö, så det var uden specielt mange bølger men blæsten var ligeså strid som den kan være på fjorden. Løbet var for alle typer kajakker, både tur, kap, surfski og havkajak samt kano, og alle typer var pænt repræsenteret, fortæller Jacob Norris – og han fortsætter (efter billedet):

Der var »close race« blandt de 80 deltagende både inden for kap-, tur- og havkajak, surfski og kano.

– Det blev til rigtig mange timer i kajakkerne, heldigvis var der plads til masser af pauser med lækker buffet, snak med nye spændende kajakroere fra hele landet og Sverige/Finland. Vi opnåede alle 3 bronzemærket (minimum 60km). Pia og Søren fortsatte dog til 73km, og jeg havde bidt mig fast i ideen om at 100 km var en stor milepæl. Alle mål blev opfyldt, og jeg vil godt indrømme at vi alle var pænt brugte dagen efter, slutter Jacob Norris.