Den forløbne weekend, 18. og 19. maj, deltog Nibe Roklubs junior kamproere Lærke, Søren og Silke i Maribo Regatta, i distancerne 200 m, 500 m og 1000 m sprint, i éner- og toerkajak.

Lærke og Frederikke Maretti (Silkeborg) fik Bronze på både 500 m og 1000 m distancen i toerkajak. Der var dog kun tre både til start i begge løb, men Lærke og Frederikke fulgte rigtig godt med de to førende både, og det var et samlet felt der roede ned af banen. Lærkes bedste præstationer var derfor i énerkajak, selv om det ikke gav medaljer: Lærke roede sig til en 7. plads på 500 m enerkajak, og en 5. plads i 1000 m enerkajak.

Søren og Mads Bressendorf Andersen (Vallensbæk) kom ind på en 4. plads på 500 m, så de er ved at være tæt på medaljerne. I énerkajak klarede Søren sig bedst på 1000 m distancen, hvor en 5. plads i B-finalen, med en tid på 4 min og 21 sekunder placerede ham tidsmæssigt som nummer 10 ud af alle deltagerne.

Søren (bagest) og Mads Bressendorf Andersen (Vallensbæk kano- og kajakklub) på vej mod deres fjerdeplads i A-finalen på 500 meter.

Silke og Sine Nissen (KKK361, Lyngby) roede sig til en 4. plads på 200 m i toerkajak om lørdagen, og satsede så på, at der skulle arbejdes på at nå en bronzemedalje i søndagens 500 m løb i toerkajak. Sådan blev det, og trods en dårlig start, hvor de ikke kom hurtigt nok afsted, så fik de kæmpet sig op, og til sidst havde de kræfter til at sætte den spurt ind, som sikrede bronzen.

I énerkajak røg Silke ud efter semifinalerne.

Lærke Petersen ved Maribo Regatta, i ener kajak over 500 meter.